Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Strasbourg

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Strasbourg

Strasbourg ligger i Frankrig, nær ved den tyske grænse, og kendes bedst som hjemstedet for den Europæiske Union.
Der findes en lang række politiske institutioner i byen, såsom Europa-Parlamentet, EU Ombudsmanden, og Europarådet. Det kan selvfølgelig godt være at du ikke er interesseret i at tage på ferie for at deltage i Europas politik, men bare rolig – der er mange måder at udforske den historiske midtby og nyde alt hvad Strasbourg har at byde på og undgå politikken.

Oplev katedralens klokkeshow

Strasbourgs midtby blev i 1988 den første hele midtby med en plads på Verdensarvslisten. Det er én ting at se på billeder af midtbyen på computerskærmen og eksaminere arkitekturens forviklinger – det er noget helt andet at rent faktisk opleve byen, med dens store, middelalderlige bygninger.

En af middelalderens bedste vidundere i Strasbourg er katedralens klokke som tilbyder en daglig optræden klokken 12.30 som du nødigt bør gå glip af. Derudover er der mange gamle brostensbelagte gader at udforske, vandsidehjem at beundre, og pladser at nyde. Selv det at stirre på byens detaljer vil du elske! Hvis du har mulighed for at besøge Strasbourg i juletiden, så kan du nyde et af de ældste (og bedste) julemarkeder i hele verden. Dette afholdes i midtbyen hele december.

Du kan bruge en hel dag på at se Strasbourgs broer!

Med hele 20 broer som forbinder alle bydelene, hvoraf mange er fra det 17. århundrede, er byens historie bogstaveligt talt på udstilling, både på større og mindre måder. Ponts Couverts broen er en af de smukkeste broer i hele verden samt et klassisk eksempel på en dækket middelalderlig bro. Den er indrammet af tårne fra det 13. århundrede og er fantastisk at udforske en solrig eftermiddag. Hvis du går over Passerelle broen, som kun tillader fodgængere og cyklister, ender du i Tyskland.

Hvis du er træt af at gå rundt, så er en vandbaseret rundvisning af Strasbourgs broer er fantastisk måde at passere en eftermiddag. Med en sådan rundvisning vil du få udsigt fra vandet af Ponts Couverts med katedralen i baggrunden, hvilket er en perfekt fotograferingsmulighed. Efter rundvisningen kan du vælge mellem en lang række museer som er opdelte efter stil og genre, så du ikke behøver at krydse hele byen flere gange for at se dine yndlingskunstværker. Alle kunstværkerne er samlede i ét lettilgængeligt museum som indeholder alt fra renæssancekunst til gammel østlig kunst.

Der er så meget at se og lave i Strasbourg at det næsten er umuligt at nå det hele. Byen har haft historisk indflydelse i regionen siden det 15. århundrede og de resterende pavilloner og pladser som pryder byen er et testamente til kulturen som har gjort denne by til den smukke destination den er.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Strasbourg Tourist Information

Office du Tourisme Strasbourg
17 place de la Cathédrale
67082 Strasbourg

T: +33 3 88 52 28 28

www: Website Link

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Julemarked i Strasbourg

Strasbourg turistinformation Hotel & Apartment Strasbourg Strasbourg Julemarked Strasbourg er berømt for det historiske julemarked, der har været afholdt siden 1570 på domkirkepladsen, dette marked er det...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Strasbourg
mist
3.7 ° C
4.5 °
2 °
100 %
2.1kmh
100 %
søn
7 °
man
9 °
tirs
8 °
ons
7 °
tors
6 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Strasbourg #iStrasbourg #VisitStrasbourg #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her