Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Svaneke

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Svaneke

Svaneke er en travl havneby, byen var tidligere et vigtigt handelscenter. De mange bevarede købmandsgårde vidner stadig om dette i dag. Men Svaneke er i dag koncentreret om turisme. Der er glasblæsere, keramiske værksteder, kunstgallerier og en slikfabrik. De traditionelle fiskeretter anbefales på restauranterne.

Den karakteristiske klippekyst har sin egen skønhed. Det højeste punkt på kysten byder på en vidunderlig udsigt fra 25 meters højde. Bølgerne bryder på klipperne og tilbyder et fantastisk naturligt syn. Klippen i dette område kaldes “Svanekegranit”. På landsiden er Svaneke omgivet i nord af en skov og ellers af marker.

Forlystelsesparken Joboland giver ikke kun familier mange muligheder. Den tilsluttede eventyrpool kan bruges året rundt. Ellers er der en minigolfbane, bowling, en børnezoo og meget mere. Bolcher, den typiske slik, er en særlig godbid. Disse er blevet fremstillet og solgt hos Svaneke Bolcher i 200 år.

Bornholm har en meget interessant kunstscene og Kunstmuseet i Rønne er et must. Men der er også meget at opdage i de mange gallerier i Svaneke og mange andre steder. Hammershus er den ældste borgruin i Europa og har i dag næsten karakteren af ​​en eventyrlegeplads. I den nærliggende Neksø er der en smuk tropisk zoologisk have kaldet ”Sommerfuglepark og tropeland”.

Svanekes klippekyst er tilgængelig via nogle meget smukke stier. Fra havnen er der en skiltet sti, der fører forbi kysten til Listed. Hvis du bevæger dig ind i landet kan du udforske øen på cykel eller til fods.

Hullehavn har kun en meget lille strand. Det meste af kysten er stenet. Der er vidunderlige sandstrande i Balka og Dueodde. Begge steder er kun omkring et kvarter væk i bil. Kysten i Balka og Dueodde skråner blidt, så vandet er meget lavt. Begge strande er udstyret med sanitære faciliteter. Den mest populære vandsport på Bornholm er windsurfing.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Svaneke Tourist Information

Bornholms Turistinformation – Svaneke
Peter F. Heerings Gade 7
3740 Svaneke

T: +45 56 95 95 00

www: Website Link

Destination Bornholm

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nexø
overcast clouds
21.1 ° C
21.1 °
21.1 °
65 %
2.8kmh
100 %
ons
20 °
tors
19 °
fre
20 °
lør
19 °
søn
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Svaneke #iSvaneke #VisitSvaneke #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her