Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tarragona

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tarragona

Tarragona er hovedstaden på Costa Dorada i Spanien. Byen ligger sydøst for Barcelona og med placeringen på en bakketop er der storslået udsigt over Middelhavet.

Strandene i Tarragona hedder Rabasada, Sabinosa, Punta de la Mora, Playa de La Pineda, Playa del Milagro og Salou. Allesammen er perfekte til svømning, solbadning og vandsportsaktiviteter. Alle strandene har lavt vand, der er perfekt til børn, såvel som mindre sikre svømmere.

Tarragona er kendt for den smukke arkitektur og status som religiøst valfartssted, så hvis du søger kultur og historie, er der mange monumenter, kirker og museer. Balcon del Mediterraneo i Tarragona, som ikke bare har fantastiske udsigter over havet, men også har 5 forskellige strande, en smuk havn, en katedral fra 1200 tallet og mange interessante museer. Du kan også besøge de botaniske haver, det romerske amfiteater og andre seværdigheder fra romerriget, så som byens mure. Du er i hvert fald garanteret ikke at løbe tør for ting at se og gøre under ferien her!

En anden skøn ting ved Tarragona er de mange butikker. Fra store shopping center til små butikker, der sælger alt fra souvenirs til seneste mode. Efter en lang dag med shopping, er der rigeligt med cafeer, hvor du kan slappe af, eller du kan nyde et lækkert spansk måltid i en af de lokale restauranter.

Når solen går ned, vil nattelivet i Tarragona ikke skuffe dig. Tilbring aftenen på casino, nyd cocktails i lokale barer eller tag til et af diskotekerne i byen for sjov og dans. Hvis du er til mere rolige aktiviteter, tilbyder lokale restauranter lækker tapas og livemusik.

Rejser til Tarragona, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Tarragona og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Tarragona

Calle De Fortuny 4
43001, Tarragona

T: +34 977 233 415

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tarragona
few clouds
24.8 ° C
25.2 °
23 °
57 %
2.6kmh
20 %
tors
24 °
fre
25 °
lør
26 °
søn
27 °
man
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tarragona #iTarragona #VisitTarragona #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her