Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Thessaloniki

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Thessaloniki

Med en historie, der strækker sig over 2.300 år, har Thessaloniki haft flere genfødsler gennem historien. Den var den rigeste by i det byzantinske imperium, og det kan man stadig se beviser for i dag, hvor du kan se mange monumenter fra dette rige med et besøg i byen.

Apostlen Paulus skrev to breve til den kirke, der var i Thessaloniki, som stadig i dag er påskønnet af kristne. Byen er fyldt med jødiske, romerske, og endda osmanniske strukturer, der komplimenterer den byzantinske indflydelse, og et besøg i Grækenland er ufuldstændigt, hvis man ikke tager sig tid til at udforske, hvad Thessaloniki har at tilbyde.

Nogle Monumenter behøver ikke at være berømte

En af de første ting, du skal gøre i Thessaloniki, er at tage ud og besøge Ayios Nikolaos Orfanos i Ano Poli. Ud over, at det er gratis, og at det ligger på buslinjen, kan du endda gå langs den østlige bymur for at besøge dette sted. Det kan godt være, det er et lidt skjult sted, men freskoerne i Ayios Nikolaos Orfanos gør det umagen værd at tage dertil. Du kan også udforske haven, mens du tager dig selv tilbage i tiden ved denne lille kirke.

Glem ikke Rotunden i St. Georg

Apropos gratis ting, man kan gøre i Thessaloniki, må man ikke glemme Rotunden i St. Georg. Den er en af byens klassiske seværdigheder, og blev oprindeligt bygget i det 3. århundrede som en del af Galerius Paladset. Det der gør det til sådan en utrolig oplevelse at besøge gamle bygninger, er at se de fine detaljer, der indgik i selve byggeriet. I Rotundens tilfælde, vil du kunne stirre op på flere utrolige mosaikker, der fortæller historien om, hvordan livet var i byzantinsk tid. Den er i øjeblikket ved at undergå restaurering, men det betyder ikke, at du ikke skal tage dig tid til at undersøge det!

Nyd en dag på Aristoteles-pladsen

Mange mennesker forbinder Grækenland med Aristoteles, men det er ikke hvad du finder på Aristoteles Plads. I stedet vil du finde mange autentiske butikker, restauranter og et godt sted at finde en kop kaffe. Du kan gå en tur ved havet eller bare nyde den atmosfære, denne plads har at byde på. Nogle kalder Aristoteles-pladsen Thessalonikis hjerte, men du vil finde, at det er et sted, hvor du kan slappe af dagen lang med en kop kaffe og frisk luft, der lugter af havet.

Et besøg i Thessaloniki er som at tage en tur gennem historien. Uanset om du blot ønsker at gå dig en tur for at udforske bymurene på egen hånd, eller du ønsker at besøge disse og mange andre berømte attraktioner i byen, har Thessaloniki meget at tilbyde alle. Hvis du nyder nattelivet, er der desuden altid en fest at finde i Thessaloniki! Med Olympen i baggrunden og havet for foden af dig, vil du opdage, at det altid vrimler med liv i denne by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Thessaloníki Tourist Information

Egnatia 154
54636 Thessaloníki

T: +30 231 027 9282

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Thessaloniki Boutique & Luksushoteller

#Thessaloniki Thessaloniki Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Thessaloniki En af de smukkeste af de græske byer er byen...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Thessaloniki
clear sky
20.1 ° C
21.4 °
18.1 °
51 %
4kmh
0 %
man
25 °
tirs
22 °
ons
21 °
tors
22 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#greece #visitgreece #thessaloniki #ithessaloniki #visitthessaloniki #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her