Prag

Oplev fantastiske Prag med DenTour og de lokale guider i Prag.

Afrejse fra Jylland, Fyn, Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
4 x morgenmad (på 6 dages ture 5 x morgenmad)
4 x aftensmad
1 x byrundtur med lokale dansktalende guider
1 x sejltur (med aftenbuffet)
1 x vandfontæne show
1 x udflugt til Plzen med bytur og bryggeribesøg
1 x udflugt til Skodafabrikkerne i Mlada Boleslaw
(Skodafabrikkerne ikke på afgangene 13/4 samt 23/7)

Pris pr person 2.590,-

Tillæg for enkeltværelse 200 kr pr døgn

Afrejse fra Jylland, Fyn, Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

1 barn under 15 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse (på forespørgsel da ikke alle værelser på hotellet har denne mulighed).

Program for turen.

Dag 1 til Prag
På turens første dag køres til Prag, efter ankomst er der sen aftensmad på hotellet.

Dag 2 Byrundtur med lokale guider i Prag
Efter morgenmaden vil der være arrangeret en spændende byrundtur med vores lokale guider, denne byrundtur vil være til fods da busser ikke kan køre i den centrale del af byen. Om aftenen finder vores lokale guider et godt sted hvor vi spiser aftensmad.

Dag 3 Med vores lokale guider på udflugt til Skodafabrikkerne
Efter morgenmaden arrangeres en tur til Skodafabrikkerne hvor de lokale guider er med (ikke på afgangen den 13/4 samt 23/7). Efter dette besøg køres der retur til Prag hvor du så har eftermiddagen på egen hånd. Om aftenen skal vi på sejltur på floden hvor vi spiser aftensmaden om bord.

Dag 4 Med vores lokale guider på udflugt til Plzen med bryggeribesøg
Efter morgenmaden kører vi en udflugt til Plzen hvor vi kigger på den smukke gamle by og så skal vi besøge pilsnerens oprindelsessted, nemlig det store bryggeri. Herefter kører vi retur til Prag hvor vi skal spise aftensmad inden vi skal se det flotte vandfontæne show.

Dag 5 Hjemrejse
På 6 dages ture er denne dag på egen hånd i Prag, På 5 dages ture starter hjemrejsen klokken 07.30 fra Prag.

Dag 6 Hjemrejse
Efter morgenmaden starter hjemrejsen klokken 07.30 fra Prag.

Læs om Prag i Tjekkiet.

Prag, hovedstaden i Tjekkiet, Prag har ca. 1,3 mio. indbyggere.

Den er en af Europas mest besøgte turistmål og er en af de byer , som mange vælger at besøge flere gange. Har du aldrig været i Prag kan DenTour Rejser give dig muligheden for at prøve det, så du kan snakke med når alle dine naboer taler om denne smukke by.

Prag er en imponerende by der byder på masser af eventyrlige oplevelser. Den gyldne stad er en sand perle med dens mange smukke historiske bygningsværker samt et prisniveau der ligner de gode gamle dage før Euro tiden. Netop prisniveauet er sikkert en af årsagerne til Prags popularitet blandt turister. I modsætning til de fleste andre storbyer er det stadig meget billigt at gå på restaurant i Prag, her bliver du ikke flået hvis du f. eks har lyst til at indlede et teater eller operabesøg med en uforglemmelig luksus middag på en god restaurant.

Hvis man bare har lyst til at brænde overskydende energi af med en tur rundt på nogle af Prags tusinder af knejper eller cafeer behøver man heller ikke konsultere sin bankrådgiver først, i Prag kan man sagtens få et glas skummende fadøl for 10 danske kroner.

Moldau floden snor sig gennem Prag og afgrænser de forskellige kvarterer, man kan krydse floden via utallige broer , hvoraf Karlsbroen overskygger alle de andre broer. Det centrale Prag består af 4 interessante kvarterer. På østsiden af Moldau finder du Stare Mesto og Nove Mesto (gamle by og nye by), på vestsiden af floden ligger Mala Strana og Hradcany (lille side og borgområdet).

Oplev det prægtige kongeslot , Karlsbroen med dens 30 statuer. Tyn kirken hvor Tycho Brahe ligger begravet til højre for alteret, du kan sandsynligvis let finde hans grav, der står som regel et dannebrog eller den er pyntet med rød-hvide blomster.

Venzel pladsen og det verdensberømte astronomiske ur. Udover de mange kendte bygninger er Prag fuld af museer, teatre, restauranter og små hyggelige cafeer. Karakteristisk for Prag er de mange gademusikanter og malere som man kan opleve rundt omkring i byen.

Vaclavske Namesti er Prags kendte plads – 750 meter lang og 60 meter bred. På pladsen finder du en række interessante bygninger og museer. Nationalmuseet, der blev indviet i 1890 dominerer pladsen. Ved siden af nationalmuseet ligger der, der var Tjekkoslovakiets parlament indtil delingen.

Prag er en af de østeuropæiske byer der hurtigst har tilpasset sig de nye tider, skal man rundt i Prag har byen et meget veludbygget og meget billigt transportsystem der kører ofte – og for øvrigt til tiden. Har man travlt, er det også stadig billigt at køre med taxa i Prag.

Prags skønhed og charme mærker du dog bedst når du tager byen til fods, her får du øje på det hele, den lille hyggelige butik, en solbeskinnet fortovscafe, endnu et pompøst bygningsværk og sidst men ikke mindst kommer du tæt på den venlige befolkning der tilsyneladende er glade for deres frihed og gerne deler denne glæde med andre.

Du kan se en udførlig omtale af Prags seværdigheder samt links til kulturelle aktiviteter i vores rejsemagasin på siden her.

Afrejse fra Jylland, Fyn, Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Vejr & Vejrudsigt for Prag

Prag
moderate rain
14.9 ° C
14.9 °
14.9 °
94%
5.5kmh
76%
tirs
15 °
ons
14 °
tors
19 °
fre
20 °
lør
23 °

Hvor meget er 1 tjekkisk krone?

DKK - Danske Kroner
CZK
0,2857
Prag er en fantastisk by og vi arrangerer busrejser til Prag med lokale guider der sørger for at give dig en ekstra oplevelse

Rejser til Prag

Busrejser til Prag

Prag er en fantastisk by og vi arrangerer busrejser til Prag med lokale guider der sørger for at give dig en ekstra oplevelse

User Rating: 5 ( 1 votes)