Prag

Oplev fantastiske Prag og Tjekkiet sammen med de lokale guider i Prag. 6 dages tur med masser af spændende oplevelser. Læs inspirations sider om Prag og Tjekkiet

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
Guide med bussen
1 x aftensmad på ankomstdagen
1 x aftensmad på sejturen
5 x morgenmad
1 x byrundtur med lokale dansktalende guider
1 x sejltur (med aftenbuffet)
1 x Udflugt til Karlstejn samt Det Gule Marked.(Entre til slottet ca 100 dkr)
1 x Udflugt til Theresienstadt. (Entre til lejren ca 60 dkr)
1 x udflugt til Plzen med bytur. (Bryggeribesøg og frokost ca 150 dkr)

Pris pr person 3.390,-

Tillæg for enkeltværelse 150 kr pr døgn

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

UdrejseDag/NatPris pr. pers.Bemærk
Søndag
01-jul
6/53.290
Søndag
22-jul
6/53.290
Søndag
09-sep
6/53.290
Søndag
16-sep
6/53.290
Enkeltværelse tillæg pr nat 150 kr

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

Maks 2 børn under 15 år rejser til halv pris såfremt barnet/børnene sover i ekstra opredning på forældrenes værelse (på forespørgsel da ikke alle værelser på hotellet har denne mulighed).

Program for turen.

Søndag til Prag
På turens første dag køres til Prag med passende pauser undervejs.

Indlogering på vores *** Hotel Adeba, Pernerova 16, Praha186 00 der ligger kun 1000 meter til fods fra Florenc og 250 meter fra Ziskovsky tunnelen (Pamatnik na Vitkove).

Efter vi er indlogeret på hotellet vil der være aftensmad som er inkluderet i rejsens pris

Mandag byrundtur med lokale guider i Prag
Efter morgenmaden vil der være arrangeret en spændende byrundtur med vores lokale guider, denne byrundtur vil være til fods på visse dele da busser ikke kan køre i den centrale del af byen. Om aftenen skal vi på sejltur på floden hvor der undervejs serveres en buffet.

Tirsdag udflugt til Karlstejn og derefter til det gule marked
Efter morgenmaden kører vi til slottet Karlstejn, der er ikke inkluderet entre til slottet, denne koster cirka 100 kr. Efter Karlstejn kører vi til det gule marked i Prag hvor vi holder nogle timer inden vi kører til hotellet.

Onsdag Med vores lokale guider på udflugt til Plzen med bryggeribesøg
For interesserede kører vi efter morgenmaden en udflugt til Plzen hvor der er mulighed for at kigge på den smukke gamle by. For interesserede kan der tilkøbes et bryggeribesøg hvor der serveres smagsprøver samt en frokost, dette koster 150 kr pr person. Herefter kører vi retur til Prag.

Torsdag udflugt til Theresienstadt
For interesserede kører vi en udflugt til den tidligere koncentrationslejr i Theresienstadt, turen er inkluderet i rejsens pris, entre til lejren koster cirka 100 Dkr og denne er ikke inkluderet i rejsens pris. Efter besøget i Theresienstadt kører vi retur til Prag.

Fredag Hjemrejse
Efter morgenmaden starter hjemrejsen klokken 07.30 fra Prag.

Læs om Prag i Tjekkiet.

Prag, hovedstaden i Tjekkiet, Prag har ca. 1,3 mio. indbyggere.

Den er en af Europas mest besøgte turistmål og er en af de byer , som mange vælger at besøge flere gange. Har du aldrig været i Prag kan DenTour Rejser give dig muligheden for at prøve det, så du kan snakke med når alle dine naboer taler om denne smukke by.

Prag er en imponerende by der byder på masser af eventyrlige oplevelser. Den gyldne stad er en sand perle med dens mange smukke historiske bygningsværker samt et prisniveau der ligner de gode gamle dage før Euro tiden. Netop prisniveauet er sikkert en af årsagerne til Prags popularitet blandt turister. I modsætning til de fleste andre storbyer er det stadig meget billigt at gå på restaurant i Prag, her bliver du ikke flået hvis du f. eks har lyst til at indlede et teater eller operabesøg med en uforglemmelig luksus middag på en god restaurant.

Hvis man bare har lyst til at brænde overskydende energi af med en tur rundt på nogle af Prags tusinder af knejper eller cafeer behøver man heller ikke konsultere sin bankrådgiver først, i Prag kan man sagtens få et glas skummende fadøl for 10 danske kroner.

Moldau floden snor sig gennem Prag og afgrænser de forskellige kvarterer, man kan krydse floden via utallige broer , hvoraf Karlsbroen overskygger alle de andre broer. Det centrale Prag består af 4 interessante kvarterer. På østsiden af Moldau finder du Stare Mesto og Nove Mesto (gamle by og nye by), på vestsiden af floden ligger Mala Strana og Hradcany (lille side og borgområdet).

Oplev det prægtige kongeslot , Karlsbroen med dens 30 statuer. Tyn kirken hvor Tycho Brahe ligger begravet til højre for alteret, du kan sandsynligvis let finde hans grav, der står som regel et dannebrog eller den er pyntet med rød-hvide blomster.

Venzel pladsen og det verdensberømte astronomiske ur. Udover de mange kendte bygninger er Prag fuld af museer, teatre, restauranter og små hyggelige cafeer. Karakteristisk for Prag er de mange gademusikanter og malere som man kan opleve rundt omkring i byen.

Vaclavske Namesti er Prags kendte plads – 750 meter lang og 60 meter bred. På pladsen finder du en række interessante bygninger og museer. Nationalmuseet, der blev indviet i 1890 dominerer pladsen. Ved siden af nationalmuseet ligger der, der var Tjekkoslovakiets parlament indtil delingen.

Prag er en af de østeuropæiske byer der hurtigst har tilpasset sig de nye tider, skal man rundt i Prag har byen et meget veludbygget og meget billigt transportsystem der kører ofte – og for øvrigt til tiden. Har man travlt, er det også stadig billigt at køre med taxa i Prag.

Prags skønhed og charme mærker du dog bedst når du tager byen til fods, her får du øje på det hele, den lille hyggelige butik, en solbeskinnet fortovscafe, endnu et pompøst bygningsværk og sidst men ikke mindst kommer du tæt på den venlige befolkning der tilsyneladende er glade for deres frihed og gerne deler denne glæde med andre.

Du kan se en udførlig omtale af Prags seværdigheder samt links til kulturelle aktiviteter i rejsemagasin på siden her.

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Vi er sociale !

5,210FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
196AbonnenterAbonner

Vejrudsigt for Szczecin (Stettin)

Szczecin
light rain
18 ° C
18 °
18 °
100 %
3.6kmh
75 %
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
27 °
søn
30 °

Hvor meget er zloty værd ?