Teplice

Busrejser til Teplice der med sine ca 55.000 indbyggere ligger smukt op ad bjergskråningerne i et gammelt vulkansk naturskønt område, Teplice er i sig selv en smuk by med mange parker og igennem de sidste år har man fået renoveret mange af de gamle flotte bygninger, så de fremstår i fordums storhed.

Øverst på siden har vi samlet en afspilningsliste af videoer der omhandler Teplice og Tjekkiet, video afspilningslisten stammer fra Youtube og filmene er (c) producenterne.

Afrejse fra Jylland, Fyn Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
4 x morgenmad på hotellet
4 x aftensmad
Udflugt til Prag, byrundtur med lokale guider
Udflugt til Theresienstadt
Udflugt til Hrensko

Pris pr person 2.290,-

Tillæg for enkeltværelse 150 kr pr døgn

Afrejse fra Jylland, Fyn Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

1 barn under 15 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse (på forespørgsel da ikke alle værelser på hotellet har denne mulighed).

Program for turen.

Dag 1 Vi ankommer til Teplice cirka klokken 17.30 – 18.00 (afhængig af trafikken), herefter er der indlogering på hotellet, derefter aftensmad på hotellet. Resten af aftenen er til fri disposition.

Dag 2 Denne dag er der, for interesserede udflugt til den tidligere Theresienstadt koncentrationslejr. For de der ikke ønsker at deltage i denne udflugt er dagen på egen hånd i Teplice. Der er aftensmad på hotellet.

Dag 3 Vi kører efter morgenmaden en tur til Prag hvor de lokale guider, Pavel & Helge, står klar til at tage os på en spændende byrundtur i deres by, bemærk at denne byrundtur for en stor dels vedkommende er til fods da busser ikke må køre i det centrale Prag. Der vil være noget tid på egen hånd i Prag inden vi kører retur til Teplice hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Aftensmad på hotellet.

Dag 4 På denne dag laver vi en udflugt til det meget naturskønne område, Hrensko, der ligger ved den tjekkisk / tyske grænse. Her vil der for interesserede, være mulighed for en flot sejltur i slugterne. Vi er tilbage i Teplice sidst på eftermiddagen. Om aftenen spiser vi på hotellet.

Dag 5 Der er efter morgenmaden hjemrejse fra Teplice

Læs om Teplice i Tjekkiet.

Teplice er et meget velbesøgt kursted med flotte gamle kuranstalter , ligeledes er Teplice meget brugt til træningsophold for sportsfolk , især fodboldspillere. Da byen har en stor ishockey hal med is hele året kommer også en del ishockeyhold til byen.

Teplice , der har Europas ældste helbredende kilder , går tilbage helt til 762 , men som egentlig by starter historien i 1156 da kong Vladislavs kone støttede opførelsen af et kloster i nærheden af en varm kilde. De første skrevne dokumenter om Teplice som by stammer fra 1315. I starten af 1800 tallet var byen på sit højeste. Den 9 september var der fint besøg i byen da Kejser Franz I , Czar Alexander I og Kong Friedrich Wilhelm I underskrev en pagt imod Napoleon i byen.

I dag er der stadig kuranstalter i Teplice ligesom byen er et vigtigt center for glasproduktion.

Du kan se en udførlig omtale af Teplices seværdigheder samt links til kulturelle aktiviteter i vores rejsemagasin på siden her.

Afrejse fra Jylland, Fyn Slagelse og Næstved

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Vejr & Vejrudsigt for Prag

Prag
scattered clouds
12.3 ° C
12.3 °
12.3 °
85%
1.8kmh
32%
fre
19 °
lør
21 °
søn
22 °
man
26 °
tirs
23 °

Hvor meget er 1 tjekkisk krone?

DKK - Danske Kroner
CZK
0,2812

Rejser til Teplice

Teplice rejseoplevelse

Rejseoplevelse

User Rating: 5 ( 1 votes)