Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Toledo

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Toledo

Toledo ligger i det centrale Spanien og byen er hovedstad i provinsen Toledo. Byen blev erklæret som et verdensarvsted af UNESCO i 1986. En af de mest utrolige attraktioner at se er Alcazar som ligger på det højeste punkt i byen.

Alcazar er et militærmuseum og blev brugt under borgerkrigen som en fæstning. Den smukke katedral er nødvendig at se, den har smuk arkitektur samt Iglesia de Santo Tome. Disse to steder er noget, du aldrig har set før nogen steder. Toledo er fantastisk at se, det blev engang sagt, at byen ikke har noget at tilbyde turister, det er ikke korrekt.

Hvis du gerne vil se en smuk udsigt over flodkløften, er Museo de Victorio Macho et godt sted at besøge. Hvis du kan lide synet af vindmøller skal du besøge Consuegra. Dette er et område der viser noget, du ikke forventer at se i Spanien.

Hvis du besøger det jødiske kvarter i Toledo vil du se San Juan de Los Reyes, som er et stykke historie med smuk arkitektur. Der er et par steder som er meget hyggelige og tilbyder noget godt at spise og drikke.

For et fantastisk natteliv skal du besøge Picaro som er et godt sted at tage et par drinks og nyde natten. Stedet er indrettet i en gammel kirke..

Rejser til Toledo, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Toledo og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Toledo Tourist information

Puerta de Bisagra, s/n
45071 Toledo

T: +34 925 220 843

www: Website Link

Turismo de Castilla-La Mancha

Avenida de Irlanda 14
45071 Toledo

T: +34 925248816

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Toledo
overcast clouds
9.5 ° C
9.5 °
7.4 °
60 %
0.6kmh
100 %
søn
15 °
man
12 °
tirs
11 °
ons
10 °
tors
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Toledo #iToledo #VisitToledo #CastileLaMancha #LoQueNoEsperas #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her