Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Turin

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Torino

Torino, Italiens oprindelige hovedstad, som nogle gange kaldes ’den italienske friheds vugge’, er hjemsted for nogle af landets bedste institutioner for videregående uddannelse.

Byen er beliggende op mod de Alperne og alt ved den føles som om det er prestigefyldt på en helt unik måde. Der findes en lang række vigtige museer i byen samt et stort udvalg af monumenter og attraktioner som i tidens løb har tiltrukket så mange turister at Torino i dag er en af de mest besøgte byer i hele verden.

Hvad gør Torino til noget specielt?

Nogle sammenligner Torino med Paris; andre sammenligner byen med Wien. Uanset hvordan du opfatter Piedmontes hovedstad, så kan vi takke byen for dens fremstilling af den første hårde chokolade som kunne sælges som en snack. Et af verdens største religiøse genstande, det Hellige Ligklæde, kan findes i Torino. Derudover har byen været OL-vært.

Der er dusinvis af attraktioner som er værd at besøge i Torino men du bør starte din rejse ved Mole Antonelliana. Denne bygning symboliserer byen og er mere end 160 meter højt. Det var meningen at bygningen skulle bruges som en synagoge: et mål som endnu ikke er blevet opfyldt.

Nationalmuseet for Automobiler befinder sig også i Torino, hvilket er meget passende da byen er hjemsted for bilmærket Fiat. Der udstilles mere end 200 køretøjer på museet, inklusiv en af historiens første biler: en Peugeot fra 1892

Afslut din Torinotur med et besøg i Museo Egizio. Dette er et museum som har fokus på det gamle Egypten og er åbent på trods af de igangværende renoveringer som ifølge planen afsluttes senere i 2015. Museo Egizio er det eneste museum udenfor Kairo som er fuldt dedikeret til egyptisk kunst og kultur og mange af de udstillede artefakter er velbevarede og tilbyder dermed et indblik i hvordan det var at være i live for mange århundreder siden.

Hvad med at finde en af byens skjulte perler?

Torino er sprængfyldt med skjulte perler, spredt over hele byen. En af de bedste er en kaffebar ved navn ’Mood’. Uanset om du er træt, har brug for et energi boost, eller leder efter en cocktailbar hvor du kan slappe af med en god bog for en stund, så tilbyder denne bar den rette atmosfære. Baren er moderne og baristaerne kan alle fremtrylle en fantastisk kop kaffe.

Hvis du er ude efter noget lidt mere moderne, men stadig ligeså underholdende, så bør du besøge Torinos Museum for Moderne Kunst. Selve kunstværkerne er selvfølgelig smukke, men museet er også udstyret med en restaurant ved navn ’Combal Zero’ som du bør prøve. Maden ligner moderne kunst og der er altid en ny ret at finde på menuen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

VisitPiemonte

DMO Piemonte S.c.r.l
Via Bertola 34
10122 Torino (TO)

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Province of Turin
moderate rain
18.7 ° C
20.4 °
17.6 °
80 %
3.8kmh
100 %
søn
19 °
man
21 °
tirs
16 °
ons
18 °
tors
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Turin #iTurin #VisitTurin #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her