Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Trier

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Trier

Trier med 110.000 indbyggere er den ældste by i Tyskland, byen ligger i Mosel dalen, 10 kilometer fra grænsen til Luxembourg og 50 kilometer fra Luxembourg City, Byens historie går tilbage til romerriget hvor byen Augusta Treverorum blev grundlagt. Inden for de første 100 år af dens eksistens var der både et amfiteater og et cirkus hvilket vidnede om byens betydning.

På det tidspunkt da det romerske imperium var i krise var byen stærk nok til at bryde båndene til Rom. Fra de romerske monumenter til indflydelsen fra Karl Marx, byens mest berømte søn, har Trier været en by der har haft en fremtrædende plads i ​​historien. Derfor er byen interessant og sjov at udforske !

Trier historie

Grundlagt i 30 var Trier kendt af romerne som Augusta Treverorum. Byen var en del af Gallia Belgica, hvor den blev hovedstad i 16.

Trier blev et bispedømme i anden halvdel af 3. århundrede med Saint Eucharius som den første biskop. Det er i denne urolige periode, at der opstod et oprør, og at provinserne Britannia, Gallia og Hispania splittede sig fra Romerriget for at skabe det galliske imperium.

Fra 293 til 395 var Trier blevet den største by nord for Alperne og var en af ​​residenserne for den vestromerske kejser. Kejser Konstantin udvidede byen og byggede monumenter som Constantine Basilica og kejserbadene.

Forskellige germanske stammer invaderede regionen fra 350 og fremefter og blev endegyldigt en del af frankisk territorium i 475. Som et resultat af konflikterne i denne periode faldt Triers befolkning fra 80.000 i fjerde århundrede til 5.000 i begyndelsen af ​​det 6. århundrede.

En af de vigtigste figurer i Triers middelalderhistorie var Baldwin af Luxembourg. Takket være sin indflydelse udvidede han territorierne i Trier, byggede flere slotte og bragte velstand til byen. I 1473 blev Trier universitet grundlagt. Universitetet blev lukket i 1798, og først genåbnet i 1970.

Seværdigheder i Trier

Porta Nigra

Trier har nogle af de bedst bevarede romerske bygninger i Nordeuropa. Den imponerende Porta Nigra, en romersk byport, er uden sidestykke nord for Alperne. Det samme kan siges om ruinerne af tre romerske bade. Basilikaen blev bygget af kejser Konstantin (280-337) som et kejserligt palads med en 67 meter lang tronsal. I dag bruges den som en protestantisk kirke. Bemærk også det romerske amfiteater og den romerske bro.

Trier Dom

Trierer Dom blev bygget over fundamentet til Konstantins kirke, hvoraf dele stadig kan ses. Det nuværende bygningsværk kombinerer romanske, gotiske og barokke elementer. Det siges at opbevare den hellige tunika, et stykke beklædningsgenstand, der siges at være båret af Jesus, da han døde.

Liebfrauenkirche

Liebfrauenkirche var oprindeligt byens katedral. Den er inspireret af de store gotiske katedraler i Frankrig.

Abtei Sankt Matthias

Abtei Sankt Matthias er et kloster bygget på en middelalderkirke, hvor den eneste apostel nord for Alperne formodentlig er begravet.

Amfiteater

Amfiteatret i sig selv er også et vidunderligt sted at se. På et tidspunkt kunne det rumme 20.000 tilskuere og der blev afholdt dyrekampe eller gladiator turneringer.

Moselkrahn – Alte Zollkran

På Mosels bredder står to gamle kraner som vidner om fortidens teknologi. Den ældste, Trierer Moselkrahn stammer fra 1413, mens den nyeste, Alte Zollkran blev bygget i 1776.

Museum i Trier

Byen har også nogle interessante museer, som Rheinisches Landesmuseum, Städtisches Museum Simeonstift, Toy Museum of Trier og friluftsmuseum Roscheider Hof.

Restaurant i Trier

Weinhause Becker

Hvis du vil prøve traditionelt tysk køkken der er lavet af friske, lokale råvarer, så vil du elske Weinhause Becker. Med tysk borgerlig mad komplimenteret af nogle franske og italienske klassikere. Vinene er også lokale – meget lokale.

Restauranten har sin egen vingård ! De eksperimenterer også med noget molekylær gastronomi, men klassikerne er et bedre valg, medmindre du er langhåret og føler dig eventyrlysten.

Zum Domstein

Tilbage til romerriget – Zum Domstein er en bistro der blandt andet har gamle romerske retter fra opskrifter der blev udviklet af Marcus Gavius ​​Apicius i det 1. århundrede. Og nu ingen panik – hvis du ikke har lyst til at foregive at være en romersk senator, så er der også både tyske og internationale retter på menuen.

Rejser til Trier, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Trier og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Trier Tourist Information

Stadt und Land e. V.
An der Porta Nigra
54290 Trier

T: +49 0651 97808 0
F: +49 0651 97808 76

www: website link

Tourismus Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstr. 103-105
56068 Koblenz

T: +49 (0) 261 915 200
F: +49 (0) 261 915 2040

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Trier

Trier Turistinformation Hotel & Apartment Trier Trier Julemarked Byen Trier blev grundlagt i 16 f.Kr. som "Augusta Treverorum" under Augustus Cæsars regeringstid. Trier er Tysklands ældste by...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trier
broken clouds
4.7 ° C
6.2 °
4.3 °
93 %
0.9kmh
75 %
søn
7 °
man
8 °
tirs
8 °
ons
8 °
tors
6 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Trier #iTrier #VisitTrier #Rhineland-Palatinate #romanticgermany #RLPerleben #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her