Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Trieste

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Trieste

Trieste, som ligger i den nordøstlige del af Italien, er en klassisk italiensk by, der er fyldt med smalle gader, farverige bygninger og en smuk havn, der visuelt vil lokke alle besøgende.

Den ligger nær grænsen til Slovenien og indflydelsen fra både latin og slavisk kultur, kan, sammen med blot en antydning af germansk kultur, ses langs hver eneste gade. Det har længe været en af ​​de mest velstående byer i regionen og kaldes ofte en af ​​de mest undervurderede destinationer, man kan se i verden i dag.

Så hvorfor er Trieste så undervurderet? En del af årsagen kan være beliggenheden, nord for Italiens traditionelle turistcentre. Hvad alt det andet angår, når først du ser denne by med egne øjne, vil du ønske at komme tilbage igen og igen – det er vi overbevist om!

Hvorfor kun besøge ét slot ?

Miramare Slottet, som er bygget i midten af ​​det 19. århundrede, ligger på havnefronten, blot en kort køretur uden for selve byen. Selvom selve slottet ser smukt ud i morgenlyset, er de haver, der omgiver slottet, det, der gør et besøg her fristende. Stedet er kendt for de svaner, der holder til i en af havens damme, og den anden dam har smukke lotusblomster, der giver de perfekte fredfyldte omgivelser. Du vil også finde et kors lavet af resterne af et af de skibe, som Maximilian brugte.

San Giusto Slottet er også et vidunderligt sted at besøge, hvis du elsker at se det arkitektoniske arbejde, der indgår i disse fæstningsværker. Det tog næsten 200 år at bygge dette slot, som er blevet bygget på lag af tidligere slotte, der kom før det. De centrale dele af dette slot daterer tilbage til det 15. århundrede.

Udforsk oldtidens Trieste

Denne bys historie daterer tilbage før romertiden, og der findes nogle vidunderlige velbevarede ruiner, der kan ses under et besøg i Trieste. Mest bemærkelsesværdigt af dem alle er det romerske teater, der ligger ved selve foden af San Giusto bakken. Teatret vender ud mod havet og blev bygget omkring år 50, hvilket var omkring et årti efter, at byen blev omgivet af mure for at fremme dens overordnede udvikling. Du vil også finde tempelruiner og en gammel port, der daterer sig tilbage til det 1. århundrede, og basilikaer fra det 2. århundrede.

Når du har udforsket den antikke verden, er tiden inde til at udforske den moderne verden. Vi anbefaler at gå på opdagelse i Grotta Gigante, som er verdens største grotte, der velkommer turister. Den vigtigste hal i denne grotte er over 100 meter høj og over 130 meter lang, og stalaktitterne kan blive over 4 meter i længden. Der er også et museum i nærheden af ​​hulen, hvor man kan lære om huleforskning, og der er masser af parkering til rådighed.

Hvis Trieste er noget, der er planlagt i din nærmeste fremtid, så sørg for at overveje at tilføje disse ting til din dagsorden for at nyde denne by til det yderste. Fra enkle fornøjelser til nogle af verdens bedste seværdigheder, kan Trieste betragtes som en undervurderet destination, men det vil den ikke blive ved med at være længe.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Friuli Venezia Giulia

PromoTurismoFVG
via Locchi 19
34123 Trieste

T: +39 0431 387130

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trieste
clear sky
28.6 ° C
29.8 °
27.9 °
59 %
4kmh
0 %
ons
27 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
32 °
søn
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Trieste #iTrieste #VisitTrieste #fvglive #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her