Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Trogir

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Trogir

Siden 1997 har det historiske centrum i Trogir stået på Verdensarvslisten, takket være dets venetianske arkitektur og indflydelser som stammer fra de græske bosættelser i det 3. århundrede fvt. Dette betyder, at byen byder på mere end 2.300 års urban tradition og indflydelse som alt sammen kan opleves på byens gader.

I midten af byen ligger der omkring 10 kirker samt adskillige bygninger fra det 13. århundrede. Bymurene er fra det 15. århundrede og porten stammer fra det 17. Derudover kan du også med fordel besøge katedralen, Duke’s Palace, og Fortress Kamerlengo.

Kamerlengo blev bygget af Venedig Republikken som forlængelse af et tårn som har stået i byen siden sidst i det 14. århundrede. Det var en defensiv struktur og et sted hvor det blev udført meget administrativt arbejde. Nu til dags er Kamerlengo et sted hvor der optrædes meget om sommeren.

Med sin beliggenhed delvist på en ø er der naturligvis mange muligheder for at udforske kystlinje i Trogir. En af de bedste destinationer er Pantan Beach som befinder sig en kilometer fra midtbyen. Stranden byder på masser af skygge samt 500 meters sand og grus. Okrug Beach er en anden mulighed. Stranden ligger fem kilometer udenfor byen og byder på to kilometers kystlinje. Sidst, men ikke mindst, kan du lægge turen forbi Kava Beach, hvor du vil blive mødt med en lidt mere robust og naturlig oplevelse.

Trogir er et pragteksemplar på alt det bedste Kroatien har at byde på. Sørg for at planlægge et besøg snarest muligt. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Trogir Tourist Information

Trg Pape Ivana Pavla II. br. 1
21220 Trogir

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trogir
clear sky
30 ° C
30 °
30 °
51 %
6.2kmh
0 %
ons
28 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
31 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Trogir #iTrogir #visitTrogir #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her