Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tromsø

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Norge

#Norway Rejser til Norge Norge virker måske ikke som den oplagte turistdestination, men det er nemt at komme hertil, uanset hvor man rejser fra. Landet byder på...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tromsø

På trods af sin placering nord for den nordlige polarcirkel og det faktum at størstedelen af byområdet befinder sig på en lille ø, så er Tromsøs temperaturer faktisk ret varme.

Byens vejrmønstre bliver nemlig påvirkede af Golfstrømmen, så selv midt om vinteren hænger temperaturerne kun omkring frysepunktet. Af denne grund er Tromsø den ideelle by at opleve et af vores planets smukkeste fænomener i: nordlysene. Derudover går solen ikke rigtig ned i Tromsø, så mellem april og august varer tusmørketiden utroligt længe.

Dette er ensbetydende med at du kan opleve polarnætterne fra sidst i november til januar, men det betyder jo bare at der er store chancer for at se nordlysene! Hvis dine fremtidige rejseplaner inkluderer Tromsø, så har vi herunder sammensat en liste for at hjælpe dig med at udfylde din rejseplan.

Få øje på nordpolen med det samme

En af de mest engagerende oplevelser i Tromsø er Polaria – et multimediecenter for besøgende som introducerer dig for regionen. Turen starter med en kortfilm om byen og regionen og derefter går man videre til en komplet udstilling om nordlysene. Derudover kan du finde en lang række forskellige akvarier fyldt med lokale fisk. Sørg for at tage dig tid til at sige ”Hej!” til de energiske remmesæler som kalder centret hjem. I nærheden af centret kan du derudover besøge et historisk sæljagtsskib. Det er turen værd.

En anden oplevelse du ikke bør nægte dig selv er et besøg i open-air zooen nord for den nordlige polarcirkel. Denne Polar Zoo ligger kun en kort køretur fra Tromsø og er fyldt med indhegninger som, udover hegnene, på ingen måde tyder kunstig indgriben. De dyr som er at finde i denne zoo er for det meste hjemmehørende til regionen, da klimaet ikke tillader at hvilke som helst dyr bebor det. Det er en vidunderlig oplevelse på en kølig dag.

En af de smukkeste kirker der findes?

Ishavskatedralen er en af de mest interessante kirker der er at besøge i regionen og måske endda på hele kontinentet. Den blev opført i 1965 med 11 overordnede triangler som er indbyggede i designet. Disse triangler tyder på harmonien mellem nordlysene og gletsjerne som hører hjemme i den nordlige polarcirkel. Størstedelen af den østlige væg er prydet med et smukt glasmaleri som skildrer Kristi genkomst.

Solid mad er en stor del af det nordiske køkken, både på grund af kulden og det faktum at vækstsæsonerne er korte, hvilket har som resultat at rodbaserede fødevarer tager føringen. Hvis du tager over til Emmas UNDER, så kan du få et gourmet glimt af det lokale køkken. Stokfisken er udsøgt, men du bør ikke forlade restauranten før du har prøvet en sandwich med rensdyrfilet. Selv hvis det bare er til frokost er det nødvendigt at reservere et bord.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Norges turistkontor

#Touristboard Norway Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Norway #visitNorway #iNorway #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Norge valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 1, 5 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Norwegian National Bank #norway #krone #nok #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tromsø
scattered clouds
3 ° C
3 °
2 °
93 %
1kmh
40 %
man
7 °
tirs
9 °
ons
6 °
tors
7 °
fre
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tromso #iTromso #VisitTromso #Norway #VisitNorway #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her