Vi har samlet en afspilningsliste af videoer der omhandler Berlin og Tyskland, video afspilningslisten stammer fra Youtube og filmene er (c) producenterne.

Oplev pulserende Berlin med DenTour og vores lokale guide i Berlin

Afrejse fra Jylland, Fyn og Slagelse

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
3 x morgenmad (4 x morgenmad på 5 dages ture)
3 x aftensmad
1 x byrundtur med lokal dansktalende guide
1 x udflugt til Potsdam og Sanssoucci
1 x entre til Babelsberg filmstudierne
1 x entre til Hohenschönhausen
1 x kaffe & kage i Rigsdagskuplen
1 x sejltur på Spree

4 dages ture, pris pr person 2.490,-

Tillæg for enkeltværelse ialt 675 kr

5 dages ture, pris pr person 2.990,-

Tillæg for enkeltværelse ialt 900 kr

Afrejse fra Jylland, Fyn og Slagelse

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Børnerabat ved 2 fuldt betalende personer

1 barn under 15 år rejser gratis såfremt barnet sover i ekstra opredning på forældrenes værelse (på forespørgsel da ikke alle værelser på hotellet har denne mulighed).

Program for turen.

Dag 1 til Berlin
På turens første dag køres til Berlin, efter ankomst er der arrangeret en byrundtur i Berlin med lokal dansktalende guide. Vi spiser aftensmad på en hyggelig restaurant.

Dag 2 Udflugt til Potsdam med Sanssoucci og Babelsberg filmstudierne
Efter morgenmaden kører vi til Potsdam og kigger nærmere på seværdighederne der, herunder naturligvis Sansoucci. Om eftermiddagen kigger vi nærmere på Babelsberg filmstudierne hvor der er en lang række underholdende indslag at betragte. Aftensmaden spiser vi i en fantastisk kulisse af et middelalderslot.

Dag 3 Den bedste og så den uhyggelige side af Berlin
Vi arrangerer til at starte dagen med en sejltur på Spree floden, efter at have nydt Berlin fra vandsiden kører vi til bydelen Treptow og ser det store krigsmonument, og så skal vi også have den uhyggelige side af Berlin at se når vi besøger Stasi fængslet Hohenschönhausen. Herefter kører vi til rigsdagsbygningen hvor vi skal i kuplen og have eftermiddagskaffe og kage mens vi nyder udsigten ud over byen. Om aftenen spiser vi på en hyggelig restaurant

Dag 4 Hjemrejse
Hjemrejsen fra Berlin starter klokken 12.00, så der vil være tid til at få kigget på det sidste inden turen går mod Danmark. På 5 dages ture er denne dag på egen hånd, perfekt til at gå mere i dybden med Berlin.

Dag 5 Hjemrejse
Hjemrejsen fra Berlin starter klokken 12.00, så der vil være tid til at få kigget på det sidste inden turen går mod Danmark

Læs om Berlin.

Berlin er vel nok at regne for en af europas, hvis ikke verdens, mest spændende hovedstæder. Det er en metropol der ligger i behagelig afstand til Danmark og rigtigt mange danskere besøger Berlin igen og igen.

Selvom Tyskland er blevet dyrere at holde ferie i er Berlin så stor en by at man kan finde muligheder for enhver smag og pengepung. I en Metropol som Berlin er konkurrencen hård og kommer man lidt væk fra hovedstrøgene er det stadig muligt at købe et godt og solidt måltid mad med et glas skummede Berliner Kindl til overkommelige pris.

Udbuddet af næsten alt i Berlin er stort, dette gælder næsten inden for alle genrer, uanset om du er til sport, teater, opera eller museer, i Berlin vil du med garanti aldrig komme til at kede dig.

3,5 millioner indbyggere lever og ånder i Berlin, disse er tilsat millioner af turist, forretningsfolk og messegæster og resultatet bliver en myldrende storby hvor der leves hele døgnet, Berlin sover aldrig.

Byggeboomet i Berlin kører i højeste gear og du vil kunne finde uhyggeligt mange interessante nybyggerier men byen har selvfølgelig sine verdensberømte bygninger som f. eks Brandenburger Tor , Rigsdagen , Gedächtniskirche og det 365 meter høje TV tårn på Alexanderplatz.

Berlin er spændende, vores dansktalende guide gør den endnu mere spændende.

Julemarkeder i Berlin eller nytår i Berlin

DenTour Rejser arrangerer naturligvis rejser til Berlin så du kan opleve byens mange julemarkeder, vi har naturligvis vores dansktalende guide med til at vise de mest interessante af byens mere end 50 forskellige julemarkeder, så der er ingen mulighed for at undgå at komme i julestemning under et besøg i Berlin i december.

Kultur – shopping – fest – afslapning, Berlin har det hele

Berlin er et fantastisk sted at gå på shopping. Den verdenskendte Kurfürstendamm er et fantastisk skue og her finder du, blandt meget andet, Tysklands største varehus KDW (verdens handelshus) med 60.000 m2 specialiteter og varer fra hele verden.

Nyeste skud på stammen af shoppingområder i Berlin er det store nye shoppingcenter på Berlin Alexanderplatz.

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra den pulserende storby kan du f. eks besøge det grønne Berlin i Köpenick hvor guider klædt som den legendarisk Kaptajn fra Köpenick viser rundt i den gamle bydel mellem floderne Spree og Dahme.

Du kan se en udførlig omtale af Berlins seværdigheder samt links til kulturelle aktiviteter i vores rejsemagasin på siden her.

Afrejse fra Jylland, Fyn og Slagelse

Afrejse fra Roskilde, København og Østsjælland

Vejr & Vejrudsigt for Berlin

Berlin
light rain
21.5 ° C
22 °
21 °
53%
3.1kmh
0%
tirs
19 °
ons
17 °
tors
19 °
fre
21 °
lør
22 °

Hvor meget er 1 Euro ?

DKK - Danske Kroner
EUR
7,4361
Vi skal opleve Berlin fra den bedste side på vores rejser, i Berlin vil vores lokale guide sørge for at du får det allerbedste ud af din rejse.

Berlin oplevelsesrejser

Berlin oplevelser

Vi skal opleve Berlin fra den bedste side på vores rejser, i Berlin vil vores lokale guide sørge for at du får det allerbedste ud af din rejse.

User Rating: 5 ( 1 votes)