Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Valencia

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Valencia

Som en af ​​de største byer i Spanien har Valencia alt det du kan ønske dig i en storby, mens der er masser af historiske og kulturelle steder at udforske, der giver dig et fantastisk eventyr.

Valencia ligger ved Middelhavet og er en af ​​de travleste havne i Europa. Byens fantastiske historiske centrum omfatter næsten 170 hektar.

Besøg Valencia Zoo

Næsten alle besøger Kunst og Videnskabs byen for at nyde arkitekturen og faciliteterne. Ikke alle tager sig tid til at besøge Bioparc Valencia. Det er en utrolig zoologisk have med over 25 hektar dyrelivs udstillinger, mange af zonerne er designet i safari-stil hvilket betyder, at der ikke er indhegninger, porte eller glasvægge, der begrænser dit møde med dyrene. En af de sjoveste zoner i denne zoologiske have er Madagaskar zonen, hvor aber og lemurer løber frit. Selvom du ikke må røre dyrene og bestemt ikke må fodre dem vil du nyde en af ​​verdens bedste zoologiske oplevelser.

Plazaerne i Valencia

Der er flere pladser i Valencia, der har oplevelser at tilbyde de besøgende. Fra fremragende arkitektur til butikker og restauranter der er gemt på små steder, vil du kunne nyde hvad Valencia virkelig har at byde på. De mest bemærkelsesværdige af pladserne er Plaza de la Virgen og Plaza del Mercado. Med caféer, sjove butikker og mulighed for at sidde i solen ved siden af ​​et springvand, mens du nyder en snack.

Er det virkelig den hellige gral?

Mange historikere debatterer om den hellige gral … er Valencia hjemsted for den ægte vare ? Hvis du går rundt i de smalle gader i den gamle bydel i Valencia, vil du komme til kirken med den hellige gral. Uanset om du er interesseret i religion eller ikke, er det interessant i sig selv at se, hvad der muligvis kunne have været den kalk, der blev brugt ved den sidste nadver. Gralen fremvises ikke længe i løbet af dagen, så hvis du vil have billeder af den skal du komme tidligt.

Seværdigheder i Valencia

La Ciutat de les Arts i les Ciències 

De fleste der kommer til Valencia besøger Kunst og Videnskabsbyen med værker af den valencienske arkitekt Santiago Calatrava. Det er et videnskabeligt og kulturelt kompleks, der dækker omkring to kilometer af flodbredden ved Turia floden. Du skal bruge billetter for at komme ind på Hemisfèric, Science Museum og Oceanogràfic.

Oceanogràfic er Europas største akvarium. Med syv forskellige marine miljøer, næsten 45.000 eksemplarer af 500 forskellige arter

Hemisfèric er en digital 3D -biograf med en enorm 900 meter konkav skærm, som næsten omslutter tilskuere. Flere film vises dagligt, hovedsageligt uddannelsesdokumentarer på højst 45 minutter, der er velegnede til alle publikummer.

Science Museum har forskellige interaktive udstillinger om videnskab og teknologi. Du kan besøge uden at komme ind i stueetagen, hvor der normalt er en midlertidig udstilling

Palau de les Arts, Operahus. Fra oktober til november omfatter programmet operaer, koncerter, zarzuela og ballet.

Umbracle er en kæmpestor, åben have, der dækker mere end 17.000 m2, hvor du kan gå rundt og nyde de typiske middelhavsplanter og nutidige skulpturer.

Ágora er den nyeste bygning i City of Arts and Sciences. Det er et alsidigt sted, der er vært for en lang række arrangementer. Det er normalt ikke åbent for offentligheden og kan ikke besøges.

Av. Professor López Piñero
Historiador de la Medicina 7
46013 Valencia

www: Website Link

Catedral de Valencia

Bygget på et gammelt romersk tempel, der senere var en moské, er katedralen i Valencia en bygning i gotisk stil, selvom den bevarer mange elementer fra forskellige perioder. Arbejdet med den nuværende bygning begyndte i 1200 tallet. Den hellige gral siges at være den der findes i katedralen, det er en kop poleret agat som kan ses i kapellet ved katedralen. En anden af ​​katedralens skatte er renæssance kalkmalerierne som blev påbegyndt i 1476. De viser tolv engle, der spiller musikinstrumenter og regnes for et af de vigtigste billedværker fra den første spanske renæssance. Du kan komme op i Miguelete tårnet, der er blot 207 trappetrin, til gengæld får du den bedste panoramaudsigt over byen.

C/ Barchilla 1
46003 Valencia

www: Website Link

Mercado Central

Hvis du elsker mad er det centrale marked i Valencia et paradis, du ikke må gå glip af. Det er europas største marked der ligger i en af ​​de mest imponerende bygninger i Valencia. Der er 8.000 m2 struktur lavet af jernsøjler der minder om de du kan se i Eiffeltårnet. Det er dog ikke kun arkitekturen du ser, det er også farver, aroma og dufte. Der er mere end 1200 boder med frisk frugt og grønt og naturligvis masser af andre produkter. Hvis du ikke vil købe noget, men du vil smage på maden, kan du prøve Central Bar hvor du kan få tapas, diverse retter og sandwich.

Plaza del Mercado
46001 Valencia

www: Website Link

Iglesia de San Nicolás de Bari y San Pedro Mártir de València

Kirken San Nicolás de Bari og San Pedro Mártir kaldes også Valencias “Det Sixtinske Kapel”. Kirken blev oprindeligt bygget 1242 men blev ombygget i gotisk stil i 1455. Hver mandag kommer hundredvis af besøgende til San Judas Tadeo.

Caballeros 35
46001 València

www: Website Link

Bioparc Valencia

Der er tæt på tusind dyr af 150 forskellige afrikanske arter på Valèncias Bioparc. Her er meget få barrierer med det formål at give besøgende chancen for at opleve det afrikanske kontinent og lære vigtigheden af ​​at beskytte naturlige miljøer. Bioparc ligger i Cabecera Park og dækker et område på over 100.000 m2, opdelt i fire hovedområder. I den tørre Savanne kan du finde næsehorn, zebraer, strudse og hyæner, mens du i vådområderne kan se giraffer, antiloper, gazeller, meerkats og løver. I Baobab skoven kan du se elefanter.

Madagaskar sektionen er den mest populære sektion hvor du kan komme tæt på lemurerne og aberne. I skovene i Ækvatorial afrika sektionen kan du se pythoner, oddere, leoparder og gorillaer. Der er en stor familien fritidszone hvor der er restaurant med en stor udendørs terrasse med udsigt over den afrikanske savanne.

Parken er åben 365 dage om året fra 10:00 til 18:00. Fra april til september er åbningstiderne til 20:00 og 21:00.

Avenida Pío Baroja 3
46015 València

www: Website Link

València Aquarium Oceanografic

Dette er det største akvarium i Europa med kapacitet på 45.000 havdyr af 500 forskellige arter. Planetens vigtigste marine økosystemer er repræsenteret her. Akvariet er berømt for avantgarde arkitektur, layoutet af de forskellige akvarier og de uddannelsesmæssige formål med at udbrede kendskabet til havverdenen for at øge folks bevidsthed om beskyttelse af flora og fauna. Oceanogràfic består af forskellige bygninger der indeholder eksempler på de vigtigste økosystemer fra hvert af planetens have og oceaner.

Ciutat de les Arts i de les Ciències
Carrer Eduardo Primo Yúfera 1B
46013 València

www: Website Link

La Lonja

Lonja er en af de mest berømte gotiske bygninger i Europa. Bygningen blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i december 1996. La Lonja ligger i centrum af byen ved det centrale marked. I slutningen af 1200 tallet, som følge af velstanden i València på det tidspunkt, blev den gamle Lonja utilstrækkelig, og det blev besluttet at bygge en ny central. Den første sten blev lagt i 1492, selvom byggeriet blev påbegyndt et år senere.

Calle de la Lonja
46001 València

Museum i Valencia

Museo de Bellas Artes de Valencia

Det næststørste kunstgalleri i Spanien med værker fra det 15 til det 19 århundrede, bedst kendt er udstillingerne med værker af den berømte valencienske maler Joaquín Sorolla, samt udstillinger med værker af Francisco de Goya. Desuden har museet en samling af renæssancemalerier. Den historiske bygning, der huser museet, var oprindeligt San Pío Seminary College, grundlagt i 1683.

Udstillingen begynder med et udvalg af middelalder malere der dækker perioden mellem slutningen af ​​det 14 århundrede til begyndelsen af ​​det 16 århundrede og har værker af kunstnere som Alcanyís, Nicolau, Jacomart og Reixach. Andre udstillinger omfatter værker af Pintoricchio, Andrea del Sarto, Van Dyck, Murillo, Velázquez, El Greco og Goya.

San Pío V 9
46010 València

www: Website Link

Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias

Her kan du se den valenciske keramikindustri præsenteret i museum for keramik. Museet ligger i det der anses for at være det bedste eksempel på barok arkitektur i Spanien, Palacio del Marqués de Dos Aguas. Museet har den største nationale samling af keramik der er fra det 18 århundrede til i dag, du kan blandt andet se arbejder af Picasso.

Rinconada García Sanchiz 6
46002 València

www: Website Link

Rejser til Valencia, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Valencia og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Valencia Tourist information

Tourist Info Valencia Paz
Calle de la Paz 48
46002, Valencia

T: +34 963 986 422

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Valencia
few clouds
19.5 ° C
21 °
19.1 °
89 %
1.7kmh
22 %
ons
19 °
tors
22 °
fre
22 °
lør
23 °
søn
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Valencia #iValencia #VisitValencia #MediterráneoEnVivo #DreamingMediterraneanLive #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her