Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Varazdin

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Varazdin

Varazdin ligger i det nordlige Kroatien nær Drava floden. Det er en smuk by, der er et bevis på regionens barokke kultur. Når du går gennem byens gader og pladser vil du opleve musik, mad og bygninger som et ekko fra fortiden. Samtidig har Varazdin omfavnet fremtiden og er et knudepunkt for den voksende informationsteknologi industri i Kroatien.

Begynd din rejse med et besøg på Stari grad. Den gamle by er en fantastisk fæstning fra middelalderen, med gotiske påvirkninger fra det 15 århundrede tilføjet til komplekset senere. Det har fungeret som bymuseum siden 1925 og var det første museum fra Kroatien der blev nomineret til Årets Europæiske Museum i 1994.

Den entomologiske samling i Varazdin er lige så fantastisk. Du finder den i det smukke Herzer Palads der er lige i centrum af byen. Oprettet af en lokal gymnasielærer, indeholder den Koscec familiens arbejde og videnskabelige studier gennem næsten 80 år. Næsten 50.000 genstande er en del af den permanente samling.

Kunstmuseum ligger i det fantastiske Sermage Palads hvor mere end 3000 genstande udstilles. Flere værker fra de hollandske mestre er en del af samlingen sammen med mange kroatiske moderne mestre.

En barok musikfestival er blevet afholdt årligt i Varaždin siden 1971 og tiltrækker nogle af de fineste musikere og deres fans fra Kroatien og hele verden. Anbefalet er også den historiske gadefestival Špancir fest hver september. Du kan se den gamle bygarde, der hedder Purgari, i forskellige byceremonier og i den ugentlige ceremoni af vagtskifte foran rådhuset.

Seværdigheder i Varazdin

 • Den gamle bydel
 • Sankt Nicholas kirken
 • Franciskaner kloster med Johannes Døberen kirken
 • Ursuline kloster og Fødselskirken
 • Capuchin klosteret og treenighedskirken
 • Sankt Florians kapel
 • Sankt Vitus kapel
 • Sankt Rochus kapel
 • Den ortodokse kirke
 • Rådhuset
 • Bužan paladset
 • Drašković paladset
 • Eggersdorfer Paladset

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Varazdin Tourist Information

Ivana Padovca 3
42000 Varaždin

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Varaždin
overcast clouds
18.1 ° C
18.2 °
17.2 °
44 %
1.8kmh
100 %
man
24 °
tirs
26 °
ons
25 °
tors
26 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Varazdin #iVarazdin #visitVarazdin #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her