Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Vejers

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Vejers

Vejers Strand er en af ​​de mest charmerende og interessante badebyer i Danmark, hvor sommerhusene strækker sig fra den længste klitrække til næsten direkte ved vandet. Derudover er du midt i den storslåede, smukke og intakte natur i Vestjylland, som ikke lader noget tilbage at ønske uanset hvordan vejret er. Det er især rart her om sommeren, når du kan træde ud af huset tidligt om morgenen og tage en morgen svømmetur med bevidstheden om at du kan tilbringe endnu en vidunderlig dag på en af ​​de smukkeste strande.

Naturen i Vejers Strand og det omkringliggende område er simpelthen smuk. Vejers Strand bagland er skovområdet Kaergaard Plantage og Langso. Gamle skove findes sjældent, men der er mange lette blandede skove, som hovedsagelig er hjemsted for hjorte. Vejers Strand og det omkringliggende område har adskillige meget interessante seværdigheder. I det lokale Dropskogeri kan man se hvordan slik fremstilles. Naturcentret i Blavand informerer gæsterne om dyrelivet og faunaen på den danske vestkyst. På Blåvand Museum kan du lære meget om befolkningens skiftende levevilkår.

Ud over ovenstående er der også adskillige andre udflugtsmuligheder i og omkring Vejers Strand. Hvad med for eksempel et besøg ved det 39 meter høje fyrtårn i Blåvand. Det er Danmarks vestligste punkt. Et besøg i Legoland er bestemt en værdifuld aktivitet, der ikke bør gå glip af. De små kunstværker lavet af mindst 50 millioner små Lego mursten imponerer også regelmæssigt voksne gæster.

Der er bestemt ikke behov for at klage over manglende aktiviteter på en ferie i Vejers Strand. Den smukke badeby med sin intakte natur byder på ideelle muligheder for aktiv ferie og wellness på samme tid. Her kan du tilbringe stille dage på stranden eller tage lange gåture. Mange gode golfbaner inviterer dig til et spil golf. Stranden er en Eldorado for windsurfere og vandsportsentusiaster.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vejers Tourist Information

Vejers Havvej 81
6853 Vejers Strand

T: +45 75 27 71 52

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ringkøbing
light rain
15 ° C
15 °
15 °
88 %
13.8kmh
100 %
ons
14 °
tors
14 °
fre
15 °
lør
13 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vejers #iVejers #VisitVejers #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her