Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Vela Luka

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Vela Luka

Godt nok betyder ’Vela Luka’ ’Stor Havn’, men denne kroatiske by har meget mere at byde på end blot en havn. Byen får flere end 2.500 timers solskin hvert år og er derfor et fantastisk sted hvis man gerne vil have en unik ferieoplevelse. Læs videre for at finde ud af, hvad du for eksempel kan indarbejde i din rejseplan under dit besøg.

Kulturcenteret

Dette center kombinerer et museum med et galleri. Mange af mosaikkerne som udstilles fremstilledes i 1968 under et international malermøde. Selve bygningen blev bygget i det 19. århundrede, dengang som udvidelse af byens skolesystem. Ved at kombinere Kulturcenteret med byens arkitektoniske attraktioner vil du hurtigt kunne få en fantastisk eftermiddag til at gå i Vela Luka.

Vela Spila

Selv navnet betyder ’Stor Grotte’ og de arkæologiske fund ved Vela Spila er nogle af de mest betydningsfulde i hele Europa. Mange af disse fund udstilles på Kulturcenteret. Grotten er ikke ligeså stor som mange af de andre grotter i regionen, men den er ikke mindre betydningsfuld af den grund. Grottens historie kan spores helt tilbage til det 15. århundrede.

Festivalerne

Den 4. juli afholdes der i Vela Luka en af de mest unikke festivaler du nogensinde vil opleve. Denne festival har fokus på internationale, ridderlige danseturneringer, som bringer hele byen sammen. Det er en oplevelse som vil give enhver besøgende et unikt indblik i byens kultur.

Der er naturligvis også mulighed for at tage på stranden, gåture, og slappe af på andre måder mens du befinder dig i Vela Luka. Byen er den perfekte feriedestination hvis du ønsker lidt fred og ro men samtidigt gerne vil tilfredsstille din eventyrlyst. Sørg for at planlægge din tur så snart som muligt, så du ikke går glip af alt det herlige denne solskisrige by har at byde på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vela Luka Tourist Information

Obala 3, br. 19
20270 Vela Luka

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Vela Luka
clear sky
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
68 %
0.6kmh
0 %
man
22 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#VelaLuka #iVelaLuka #visitVelaLuka #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her