Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Venice

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Venice

Venedig er anset for, at være én af verdens smukkeste byer i dag. De ikoniske billeder af gondoler der flyder ned af byens mange kanaler, fylder folks tanker med billeder af vidunder, romantik og eventyr som ingen anden by kan mønstre. Små, skjulte pladser, moderne luksus og UNESCOs verdensarvsliste tilbyder en virkelig engagerende oplevelse.

De 118 øer som skaber byen har været beboet siden mindst det 10. århundrede før Kristus og bør opleves mindst én gang af alle. Hvis du har Venedig på hjerte, er der her et par af gode tips til hvad Venedig har at byde på ved dit kommende besøg. Husk disse råd og du vil opdage, at du snart vil kunne kalde denne by din bedste ven!

Med 150 Gode Steder, Hvor Begynder Man?

Venedig er en by som skal ses i små bidder da der er så mange smukke og historiske steder der venter på dig. Et af de første steder at tage hen, må imidlertid være Palazzo Ducale. Gallerierne indenfor murene er fuldstændig betagende og noget, der vil tale din den indre styrke. Et stop ved Markuskirken bør også være en del af din planlægning, blot for den arkitektoniske præstation denne bygning i virkeligheden er.

Hvis du vil foretage et ekstra stop, bør du overveje Palazzo Grassi. Du kan finde det på højre af Canal Grande og du kan ikke undgå at se indgangen. De massive skulpturer som er ved denne plads stammer fra det 18. århundrede. Inden døre vil du finde en række kunstneriske udstillinger, mange af dem både moderne og nutidige, og der er ofte koncerter lige udenfor kanalen.

Hvad Vil Du Opdage i Venedigs Gader?

Langs alle gyderne I Venedig vil du finde pubber og klubber som alle på rolig vis tigger om din opmærksomhed så du kan få dig en fadøl. Hvis du kan rive dig væk fra en kold sandwich eller to bør du besøge A Beccafico for en skål med muslinger der umiddelbart fremstår simple, men stadig har en kompliceret smag. Prøv også blækspruttepastaen som laves frisk i restauranten.

For flere af de traditionelle menuer kan du også overveje en aften på Osteria alla Staffa. Fisk på menuen er bragt frisk hver morgen fra Rialto. Der er en lang række spændende traditionelle retter på menuen. Venedig har en lang række vidunderlige seværdigheder, dufte og lyde, der vil efterlade et uudsletteligt indtryk på dig. Planlæg din tur nu og du vil få dig ét af de bedste eventyr i dit liv i denne by!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Venice Tourist Information

Castello Tourist Information Office (Azienda di Promozione Turistica)
5050, Castello
30122, Venice

T: 0039 041 5298711

www: Website Link

Regione del Veneto

Direzione Promozione Economica e Internazionalizzazione

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Venedig Boutique & Luksushoteller

#Venice Venedig Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Venedig Den fascinerende by Venedig i det nordlige Italien er en...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Venice
scattered clouds
24.8 ° C
26.2 °
24 °
69 %
1.5kmh
40 %
man
24 °
tirs
22 °
ons
23 °
tors
24 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Bo i Lido di Jesolo

Det kan være meget dyrt at bo i Venedig, men så er der mulighed for at spare lidt på budgettet ved at bo i Venedigs Lido. Oplev fortryllelsen på et af verdens smukkeste steder. Byen er historisk, unik og kendt for sin enestående arkitektur, romantiske kanaler og kringlede passager. Dog er Venedig også kendt som et travlt og ofte dyrt turistområde. Venedigs Lido er et godt valg, da du finder billigere indkvartering på denne rolige strandø, og det tager kun 10 til 20 minutter at sejle til Markuspladsen

En ferie i Venedigs Lido tilbyder det bedste fra to verdener; Lidos kilometerlange sandstrand til et fredeligt pusterum med let adgang til byens centrale seværdigheder. Den berømte Markusplads er fra det 9. århundrede, og dette spektakulære punkt er du nødt til at se. Dette gælder også kirken og museet, og fra klokketårnet har du en utrolig panoramaudsigt ud over byen.

Besøg området ved Canal Grande og se de mange seværdigheder såsom den smukke Rialto-bro fra 1600-tallet. En af de bedste måder at udforske på er at tage den til fods gennem centrum og se de smukke, snoede og smalle gader og kanaler. Du finder enestående arkitektur overalt, og efter en lang dag med sightseeing kan du sejle med en romantisk gondol. Ferien i Venedigs Lido tilbyder også fantastiske shoppingmuligheder, og der er meget at vælge mellem; fra traditionelt venetiansk snor, læder og murano-glas til italienske designervarer rundt omkring Markuspladsen, eller billigere italienske varer på Rialto-markedet eller på farmernes marked.

Ophold i Venedigs Lido har noget for enhver om aftenen; besøg Markuspladsen og oplev det store udvalg, tag til Rialto-broen og spis middag ved kanten af den billedskønne kanal, eller vælg de livlige områder Dorsoduro and Campo Santa Margherita, som er billigere og fuld af unge mennesker. Lidoen i sig selv kan tilbyde forskellige afslappede barer og restauranter for hele familien, og du kan måske endda støde på en eller to kendte skuespillere, da den glamourøse årlige filmfestival i Venedig afholdes i Lidoen!

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Venice #iVenice #VisitVenice #VisitVeneto #Venetogram #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her