Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Verona

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Verona

Verona, som ligger på bredden af ​​floden Adige, er en af ​​de mest besøgte byer i hele Italien. Det er ikke Italiens største samfund, hele befolkningen er kun på 250,000, men det har den største samling af kunstneriske fornøjelser i forhold til indbyggertallet. En spadseretur gennem Verona vil friste dig til at se en fantastisk opera, utrolige gallerier, og måske endda deltage i en af ​​de mange festivaler, der altid synes at fylde byens gader.

Selve byen er blevet opført som en Verdensarvslokalitet, noget de fleste byer ikke kan prale af. Veronas grundlæggelse er stadig et mysterium, som der går mange legender om. Man ved, at Verona blev en del af det romerske imperium som koloni i 89BC, og dens historie strækker sig tilbage før den tid. Der er mange fornøjelser at finde i denne gamle og smukke by… hvad vil du vælge?

Planlæg dit besøg til den årlige Opera Festival i Verona

En af de mest fantastiske festivaler verden over er den årlige opera festival, der afholdes i Verona. Det er en stor festival, der begynder i juni og slutter i september, hvilket betyder, at du har masser af muligheder for at opleve det i egen person! Det, der gør det så specielt, er den kombination af ​​talent og atmosfære, der præsenteres for tilskueren. Den afholdes i et gammelt romersk amfiteater, og er et af ​​de bedst bevarede levn fra den antikke verden, der findes.

Hvis du ikke kan nå med til festivalen, så fortvivl ikke – du kan stadig få en af ​​de mange storstilede operaer med, der afholdes uden for festivalstiden. Husk, at du ikke vil kunne finde noget i vintermånederne, så planlæg din rejse i overensstemmelse hermed!

Religiøse relikvier er talrige i denne by

Verona er gennemsyret af tilstedeværelsen af ​​den hellige romerske kirke gennem århundreder. Der er masser af muligheder for at turnere gamle katedraler, kapeller og klostre, og hver byder på sine egne unikke oplevelser. Måske vil du gerne ringe med klokken fra et tårn i det 11. århundrede? Eller måske har du lyst til at stirre på de romanske søjler og buer fra renæssancen? Det hele kan gøres på én dag eller i løbet af flere, afhængigt af hvor mange steder du ønsker at besøge!

Når du udforsker disse steder fra religionens barndom, må du ikke glemme at tage dit kamera med for de arkitektoniske vidundere, der gav denne by chancen for at blive en Verdensarvslokalitet. Af særlig interesse er Ponte di Castel Vecchio og Arco dei Gavi, som begge er refleksioner af, hvad denne by betød for dem, der har kaldt den deres hjem gennem århundreder.

Er du klar til at besøge Verona i dag?

Fra det mindste galleri til den fornemmeste scene, er glæden ved Verona, at du altid kan finde noget nyt, når du tager en spadseretur gennem denne by. Det er vores bedste råd til dig, hvad angår dette utrolige sted – tag dig tid hver dag til at udforske på egen hånd at opdage noget utroligt! Selv om det kun er i en times tid, før du spiser, vil du opdage, at historien og kulturen i denne by vil have en dyb og livslang effekt på dig, som vil få hver dag til at synes bare en smule bedre.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione del Veneto

Direzione Promozione Economica e Internazionalizzazione

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Provincia di Verona
clear sky
27 ° C
27.2 °
25.9 °
34 %
2.1kmh
0 %
tors
25 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
29 °
man
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Verona #iVerona #VisitVerona #VisitVeneto #Venetogram #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her