Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Versailles

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Versailles

Versailles ligger sydvest for det centrale Paris og er en velstående by / kommune, selvom det generelt betragtes som en grøn forstad til Paris. Hvert år kommer turister her for at besøge byens vidunderlige 700-værelses, Versailles-palads fra det 17. århundrede, som må være en af ​​verdens mest spektakulære paladser.

Kong Louis XIVs palads i Versailles (Château de Versailles) er noget, du ikke må gå glip af under nogen omstændigheder, hvert år besøges slottet af mere end tre millioner turister. For at undgå de største kødannelser skal du overveje at besøge paladset tidligt om morgenen.

Selvom det enorme Versailles palads altid vil være byens største attraktion, der er berømt for sine mange værelser og spejlhallen, er der en række andre seværdigheder der er værd at besøge.

De smukt anlagte Palace Gardens Palace Gardens matcher slottets storhed og pragt på alle måder med hundredvis af springvand, såsom Bassin de Neptune og en Canal Grande, som skæres af Petit Canal for at skabe en kors (kryds). Også inden for Palace of Versailles grund er der private paladser som Grand Trianon og Petit Trianon, og også Marie Antoinettes landsby og dens stråtækte hytter.

På samme måde som et kæmpe historiemuseum i sig selv er Versailles-paladset overfyldt med storhed og uvurderlige antikviteter, der tydeligt illustrerer rigdom og ekstravagance i det tidligere franske monarki. Slottets helt egen Musée de l’Histoire tilbyder et væld af oplysninger om den kongelige familie og deres død, mens Musée Lambinet er lige så imponerende og viser udstillinger fra den periode, hvor kong Louis XV styrede Frankrig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Versailles Tourist Information

Office du Tourisme Versailles
2 Avenue de Paris
78000 Versailles

T: +33 1 39 24 88 88

www: Website Link

Tourisme Ile-de-France

APST – 15 Avenue Carnot
75017 Paris

T: +33 (0) 1 73 00 77 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Versailles
overcast clouds
5.6 ° C
6.1 °
4.7 °
94 %
4.1kmh
100 %
søn
10 °
man
11 °
tirs
8 °
ons
8 °
tors
6 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Versailles #iVersailles #VisitVersailles #visitparisregion #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her