Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Viborg

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Viborg

Viborg med omkring 30.000 indbyggere. Det er frem for alt placeringen ved to søer, der gør Viborg til et populært hjemsted for helligdage i Danmark i dag. Viborg var engang udgangspunktet for den historiske Hærvej og Oksevej der førte til Slesvig. Byens historie går tilbage til det 8. århundrede. I 1065 blev dagens by et bispedømme.

Katedralen fik en særlig rolle. Den blev bygget i det 12. århundrede og brugt af den danske kongefamilie, efter den blev bygget. Indtil det 17. århundrede tjente Viborg Domkirke monarkerne som et sted for kroningsceremonier. I dag præsenterer Domkirke sig på ferie i Danmark med de to tvillingetårne. Domkirken i Viborg blev afsluttet i 1876.

Værker af kunstneren Joakim Skovgaard kan ses i Skovgaard Museet, mens de er på ferie i Danmark. En omvej til Viborg Stiftsmuseum anbefales også. Det viser flere udstillinger, der dateres tilbage til vikingetiden. På samme tid kan du fordybe dig i byens historie på museet.

 

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Viborg Tourist Information

VisitViborg

T: +45 86 82 19 11

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Venskabsbyer

Sverige Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Lund

#Lund Rejser til Lund Bedste seværdigheder i Lund Lund kulturmuseum Her kan du følge livet i Skåne startende fra middelalderen og op til i dag. Lund domkirke Domkyrkan opførelsen af...

Lüneburg

#Lüneburg Visit Lüneburg Lüneburg ligger i Niedersachsen, er en by, der bringer regionens middelalderlige traditioner til live. Det er en universitetsby, der har en blomstrende bolig-...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Viborg
overcast clouds
16.5 ° C
18.1 °
16 °
65 %
6.3kmh
100 %
man
19 °
tirs
17 °
ons
16 °
tors
14 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Viborg #iViborg #VisitViborg #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her