Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Visby

Sverige Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sverige

#Sweden Rejser til Sverige Sverige er et europas femte største land. Nabo mod vest er Norge og mod nordøst er det Finland. De sydvestlige grænse er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Visby

Visby, som ligger på øen Gotland, kunne meget vel være den bedst bevarede middelalderby i hele Skandinavien. Byen er en UNESCO Verdensarvslokalitet, og der er en række fortidslevn at se i dette samfund, der er meget kendt for deres kompleksitet og konservering.

Øverst på listen er ringmuren, der omringer hele byens centrum, og som er over 3 km i total længde og i fremragende stand. Visby er den største by uden for det svenske fastland og duften af ​​de blomstrende roser svæver gennem luften på en smuk sommerdag.

Er du klar til at opdage de endnu mere forbløffende seværdigheder, denne middelalderlige by har at tilbyde besøgende i dag ?

Sankt Nicolaus Kirkeruin er bare udgangspunktet

Visby er meget passende blevet beskrevet som hjemsted for ruiner og roser. En af de mest bemærkelsesværdige ruinerne er, at Sankt Nicolaus Kirke, som var en imponerende middelalderlige kirke, da den i sin tid blev brugt. Der er en række andre kirkelige ruiner, man også kan se, herunder St. Drotten Kirke og St. Karins Kirke. Det er interessant at bemærke, at meget af det lavere fundament for disse kirker stadig eksisterer, ligesom meget af den indviklede arkitektur, hvilket giver besøgende mulighed for virkelig at tage en tur tilbage gennem tiden.

Mens du udforsker byens ruiner, er en af ​​de bygninger, der ikke ligger i ruiner, Krudttårnet. Dette sted konkurrerer med den gamle ringmur som en af ​​de bedst bevarede repræsentationer af skandinavisk middelalderligt byliv og er et af fokuspunkterne i den årlige Middelalder Festival, der afholdes i Visby hvert år. Det er ugen for at komme til denne by, hvis du kan komme afsted med det … og sørg for at bringe noget middelalderligt tøj, så du vil passe ind!

Gaderne i Visby er utrolige!

Du kan tage til Visby, planlægge en vandretur rundt omkring i bysamfundet, du ville aldrig komme skuffet hjem med alle de opdagelser, du kunne gøre. Meget af udstikningen af den middelalderlige by findes stadig, så du vil finde smalle gader, toppede bygninger og huse, der er bygget direkte ind i bjergsiderne. Alt synes at være på en stor skala på nogle måder, men i en langt mindre målestok i andre. Forestil dig at have hele din familie boende i et sommerhus på knap 20 kvadratmeter!

Hvis du leder efter eventyr uden for byens grænser, der er en række cykel-, vandre- og naturture på resten af øen, der kan hjælpe dig med at udforske naturen. Lej en mountainbike, udforsk en underjordisk flod, eller få en af ​​de mest fantastiske udsigter, du nogensinde vil finde, når du udforske det lokale naturreservat. Hvis det er eventyr, du søger, vil Visby leve op til dette den ene gang efter den anden!

Hvis du planlægger et besøg i dette fantastiske samfund inden for den nærmeste fremtid, så sørg for at indarbejde disse ideer sammen med dine egne, så din ferie kan blive den mindeværdig tur, du ønsker, den skal være.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sveriges turistkontor

#Touristboard Sweden Tourism Authority Visit Sweden Slussplan 9, Gamla stan Box 3030 103 61 Stockholm T: +46 08 789 10 00 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#sweden #visitsweden #isweden #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Visby
clear sky
12.1 ° C
16.1 °
11.6 °
37 %
2.6kmh
0 %
man
12 °
tirs
16 °
ons
14 °
tors
13 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Visby #iVisby #VisitVisby #Sweden #VisitSweden #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her