Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Vrsar

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Vrsar

Istrien er en perfekt region for de der ønsker at udforske Kroatien. Det er også en region hvor små landsbyer gør meget for at holde deres lokale kulturer og traditioner intakte, mens verden omkring dem ændrer sig. Beliggende i den vestlige del af landet mellem Rovinj og Porec, har den maleriske by Vrsar meget at tilbyde med sin gamle smukke bydel til natur og skønhed ved kysten og i bjergene.

Byen Vrsar har masser af aktiviteter at tilbyde de der er på kulturferie. Den maleriske gamle bydel er rig på museer, gallerier og brostensbelagte gader der bare venter på at blive udforsket. Du kan også udforske grotter samt de mange ubeboede øer der omgiver byen.

Området er perfekt til en romantisk ferie eller en familieferie og takket være byens vidunderlige strande og livlige bykultur kan du få det bedste fra begge verdener på din tur til Vrsar.

Strandene i Vrsar tilbyder en afslappende og rolig beliggenhed for en ferie, strandene er gode til afslapning og solskin. Området har mange Blå Flag strande at vælge imellem med klart vand og gode faciliteter. På stranden kan du nyde masser af aktiviteter. Det klare vand er fantastisk til svømning og snorkling samt bådture og dykning.

Du finder mange vidunderlige restauranter ved stranden i Vrsar, hvor du kan nyde frisk fisk og skaldyr og kroatiske retter. Området er berømt for velsmagende lokale vine og spiritus der kan prøves i mange taverner og barer.

Nattelivet i Vrsar er sjovt og engagerende. Strandbarer er meget populære og tilbyder underholdning hele dagen. Om sommeren afholdes der mange koncerter og fester.

Casanova festivalen er en af ​​byens vigtigste begivenheder. Det er en festival med kærlighed og intimitet, der fejrer forbindelsen som Vrsar har med den verdensberømte forfører.

Besøg også Dzamonja skulpturpark for at se 10 hektar skulpturer af den berømte kunstner. Du kan også tage en sejltur eller tage børnene til Dinosaur Park. Fra cykling til dykning og alt der imellem er der noget at finde i Vrsar, som du vil elske.

Seværdigheder i Vrsar

  • Sv. Martin kirken
  • Sv. Marija od Mora kirken
  • Resterne af ​​den romerske nekropolis og magasin
  • Park med skulpturer lavet af den verdenskendte billedhugger Dušan Džamonja
  • Funtana og Vrsar sakrale samlinger
  • Stalaktitter og stalagmitter i Beredine grotten

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vrsar Tourist Information

Obala maršala Tita 6
52450 Vrsar

T: +385 (0)52 441 746
F: +385 (0)52 441 746
E: info@istria-vrsar.com

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Vrsar
clear sky
3.6 ° C
7.3 °
1.9 °
72 %
4.2kmh
1 %
søn
11 °
man
10 °
tirs
11 °
ons
9 °
tors
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Vrsar #iVrsar #visitVrsar #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her