Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Warszawa

Polen

Polen Rejse Video Polen Guide   Hvad skal man se i Polen ?   Polen byer og regioner Hvordan kommer man til Polen ? I egen bil til Polen Med bus til...

Warszawa Video

Sammenlign priser på rejser

Kun 1 klik - prøv multi søgemaskine for at finde den billigste rejse, søgemaskinen søger i mere end 700 forskellige portaler for de billigste rejsetilbud.

Gode hoteltilbud

Her kan du se dagens top tilbud på gode hoteller, du kan se en samlet liste over alle hoteller og lejligheder med aktuelle priser på linket herunder.

Warszawa Guide

 

Hvad skal man se i Warszawa ?

 

Oplevelser med guide

Oplev byen, attraktioner og aktiviteter med lokal guide

Hvor ligger Warszawa i Polen ?

Hvor ligger byen i Polen og hvor langt er der til Warszawa ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvilken region byen ligger i Polen. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag til ruter.

Hvordan kommer man til Warszawa ?

Kør selv ferie til Warszawa

Hvis du vælger at køre i din egen bil kan du prøve søgemaskine der søger både hoteller og lejligheder på alle de større portaler samt hotellernes egne sider. Efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik.

Bus til Warszawa

Hvis du vil med bus er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har mange busforbindelser til hele Europa og du kan finde mange billige busrejser.

Omio søger bus, tog og flyforbindelser til din destination, blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Tog til Warszawa

Hvis du vil rejse med tog er det naturligvis muligt. Bemærk at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website. I søgemaskinen kan du se priser, køreplaner og togforbindelser og du kan sammenligne priser på tog, bus og flyrejser.

Fly til Warszawa

Flyrejser er en mulighed og du kan søge efter de billigste flyrejser og flyforbindelser i søgemaskine der viser dig de forskellige flyselskaber, og priser på flybilletter.

Nærmeste lufthavn til Warszawa

Fra lufthavn til centrum

Har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Warszawa Turistinformation

pl. Defilad 1
Warszawa

Tel.: +48

www: website link

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

  Shopping i Warszawa

  Priser i Polen, Big Mac indeks

  Hvad koster varer i Polen ? Hvad koster middag på restaurant i Polen ? Hvad koster transport i Polen ? Her kan du se et aktuelt prisindeks for Polen. Indeks sammenligner priserne i en række større polske byer.

  Shopping i Polen

  Shopping i Polen er populært da priserne på varer i Polen generelt er lavere end de fleste andre EU lande. Du skal dog være opmærksom på at en del importerede varer og mærkevarer kan koste mere end hvad du skal betale hjemme i lokale forretninger. Næsten alle byer i Polen har et eller flere lokale markeder hvor der sælges både fødevarer, tøj og sko. Uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder.

  Gode restauranter i Warszawa

  Spis ude i Warszawa ?, Find en god restaurant i Warszawa.

  Når du er kommet til Warszawa har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du kan finde liste med alle restauranter samt anmeldelser og rating på gode og billige restauranter Warszawa.

  Ferie med børn

  Hvis du skal på familie ferie med børn til Warszawa kan du her se nogle link med ideer til ferien.

  Website – Warsaw with kids

  Tandlæge i Polen

  Flere og flere danskere vælger at benytte sig af tandlæger i udlandet. Det er en del billigere at benytte tandlæger i Polen frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en polsk tandlæge er generelt på 30 – 40 %

  Bedste rejsetidspunkt Warszawa

  Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Polen ?

  Polen har et klima generelt med kolde vintre, normalt mellem -5º og 5º og behageligt varme somre, normalt mellem 20º og 30º. Inden for Polens grænser varierer vejret dog meget mellem regionerne. Generelt vælger de fleste turister at rejse til Polen mellem maj og september.

  Den østlige del af Polen har generelt køligere vinter og varmere sommer temperaturer. I den sydvestlige del af Polen er de varmeste måneder fra juli til august. Den nordøstlige del af Polen er den koldeste region hvor temperaturen i vintermåder ofte er -15º og derunder.

  Bjergene i det sydligste Polen har kolde vintre med de koldeste måneder i januar og februar hvor temperaturen ofte når -20º. Dette betyder at der som regel er gode forhold for skirejser til de polske bjerge. De fleste vælger at besøge det sydligste Polen fra august til ​​oktober hvor der er meget behagelige temperaturer.

  Warszawa vejr og vejrudsigt

  Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

  Warsaw
  broken clouds
  2.3 ° C
  3.8 °
  0.8 °
  67 %
  0.9kmh
  75 %
  lør
  3 °
  søn
  1 °
  man
  0 °
  tirs
  -4 °
  ons
  -5 °

  Social media links

  Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

  Top 10 populære hashtags på vores sider:

  #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

  Andre populære hashtags er:

  #Warszawa #Polen #Citytour #Citywalk #Sightseeing

  Bedøm en ferie i byen

  Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af en ferie i byen, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  WARSZAWA
  Average rating:  
   0 reviews