Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Vienna

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Wien

Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de største byer i den Europæiske Union. Det var også verdens største tysktalende by før starten af Første Verdenskrig og er stadig den næststørste efter Berlin i denne henseende.

Den rangerer ofte som en af verdens bedste byer at bo i og er ofte nævnt som et af ​​de bedste steder i verden for livskvalitet. Dette gør den også til et indbydende sted at besøge! Her er nogle af de vigtigste ting ved et besøg i Wien, som du kan overveje for din næste tur til denne fantastiske østrigske by!

Udforsk den arv, Wien har at byde på

Mange mennesker kender Wien på grund af den utrolige musik, der opstod i denne by. Nogle af verdens mest talentfulde musikalske vidunderbørn kom fra denne by, og det er alle, der er noget inden for klassisk musik: Mozart, Brahms, Mahler, Schubert, og Hayden er blot nogle få på listen. Denne kultur har en lang tradition i denne by, og Burgtheater er et af de bedste steder nogensinde at se teater i verden i dag.

Burgtheater blev oprettet i 1741, og selv om det oprindelige teater blev ødelagt under bombetogter i slutningen af ​​anden verdenskrig, blev det nænsomt genopbygget og restaureret mellem 1953 og 1955. Det er bogstaveligt talt en oplevelse, man aldrig finder magen til, for besøgende, der kommer til Wien for at se en forestilling på dette teater!

Imperiets juveler og kunst samlinger

Museerne i Wien er nogle af de bedste i verden, og det har intet at gøre med den fascinerende historie i regionen. Hofburg, for eksempel, er stedet, hvor imperiets skat opbevares, og du vil finde de kejserlige juveler udstillet. Et besøg på Sisi vil lade dig se de kejserlige lejligheder. Selv Kunsthistorisches byder på en vidunderlig samling af malerier af mange af de gamle mestre.

Der er også et vidunderligt museumskvarter, der byder på mange udforskningsmuligheder, samt chancen for at udforske det omkringliggende område for at finde små skjulte perler. Leopold Museet er et af ​​de vigtigste højdepunkter og indeholder den største samling af malerier af Schiele i verden i dag. AZW byder på et sjovt indblik i arkitekturen i Wien og det omkringliggende område, mens Liechtenstein Palace har en af ​​de største private kunstsamlinger i hele verden.

Den anden ting, der skal være på din liste over aktiviteter, er at deltage i et bal. Denne by er det sidste store centrum for de klassiske baller fra 19. århundrede, og der afholdes over 200 årligt. Nogle har op til 9 orkestre, der spiller live! De holdes i de smukke paladser i Wien, og regn med at tilbringe hele natten lang, da mange starter omkring 21:00 og varer indtil 5:00 om morgenen.

Med en smuk horisont, utrolig arkitektur, og fine spisemuligheder, der vil få dine smagsløg til at synge, er der altid noget nyt at opleve med hvert besøg i Wien. Benyt lejligheden til snart at besøge denne smukke by med disse ideer, og du kan være sikker på at få en fabelagtig ferierejse!

Største seværdigheder i Wien

Kuntshall Wien

Kunsthall Wien er et museum med en samling af moderne og samtidskunst. Kunstnerne er både østrigske og internationale kunstnere.

Sigmund Freud Museum

Sigmund Freud-museet er dedikeret til faderen til moderne psykologi. Det drives af Sigmund Freud Society.

Galleri Belvedere

Austrian Gallery Belvedere blev bygget til prins Eugene af Savoy som sommerslot. Det er nu åbent for ture og indeholder kunstværker og historisk information. Haverne er spektakulære og er også åbne for ture.

Det kejserlige palads

Wien er hjemsted for flere paladser bygget til Hapsburg-familien. Det kejserlige palads ligger i den indre by, og det var herfra, at Hapsburgs regerede i syv århundreder. Det blev bygget i det tidlige 13. århundrede. Slottet er åbent for ture i løbet af ugen.

St. Stephens Katedral

Den gotiske katedral St. Stephens ligger i nærheden af ​​kejserpaladset. Byggeri på denne udsmykkede katedral blev startet i det trettende århundrede og afsluttet i det femtende århundrede. St. Stephens tårn kan ses fra hele byen.

Schloss Schönbrunn

Schloss Schönbrunn blev bygget som sommerresidens for kejserinde Sisi. Grunden inkluderer en park, zoologisk have og stor labyrint, der er åben for tur samt et udsmykkede palads i barokstil. Der er så meget at se på dette palads, at du skal planlægge en hel dag her.

Schloss Belvedere

Schloss Belvedere er også bygget i barokstil. Dette palads var hjertet i det tidligere Habsburg-imperium. Det østrigske galleri Belvedere er her. Ud over at se kunstværket kan du besøge paladset og haven.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vienna Tourist Information

Rathaus
1082 Wien

Tel.: +43 124 555
Fax: +43 124 555 666

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Wien

Wien turistinformation Hotel & Apartment Wien Wien Julemarked Wiener Adventzauber (Adventens magi i Wien) har til huse på Rådhuspladsen i Wien og er en af ​​de kulminerende...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Østrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#austria #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Vienna
broken clouds
4.7 ° C
6.4 °
2.6 °
87 %
4.1kmh
75 %
søn
8 °
man
7 °
tirs
5 °
ons
4 °
tors
4 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#austria #vienna #wien #ivienna #visitvienna #iwien #visitwien #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation #wienliebe #viennanow #wienstagram #viennablogger #viennagram

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her