Wismar ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. Wismar er en populær turist destination blandt tyske turister.

Mecklenburg-Vorpommern ligger i det nordligste Tyskland og har en lang kyststrækning mod Østersøen, hovedstaden i delstaten er Schwerin.

Rejser til Wismar

Det er let at komme til byen med offentlig transport, du kan se mere om de forskellige muligheder for offentlig transport samt om arrangerede rejser i afsnittet, rejse og bo.

Hotel og lejlighed i Wismar

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Se mere i afsnittet om hotel og lejligheder, rejse og bo.

Seværdigheder i Wismar

Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre.

Shopping i Wismar

Der er gode shopping muligheder der tilgodeser næsten alle behov du måtte have. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder i afsnittet se og gøre.

Restauranter i Wismar

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke

Information om Wismar og Tyskland

Valutakurs Tyskland (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4649

Om Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern er en delstat (Bundesland) i det nordøstlige Tyskland. Delstaten grænser mod vest til delstaten Schleswig-Holstein, mod syd til Niedersachsen og Brandenburg, mod øst til Polen, mens den nordlige grænse er ved Østersøkysten.

Hovedstaden i Mecklenburg-Vorpommern er Schwerin, mens den største by er Rostock. Andre større byer er Wismar, Stralsund og Greifswald.

Hovedsageligt består landskabet af Moræneland og højeste punkt er 178 meter over havets overflade. Meget populær blandt tyskere er at besøge delstatens mange søer, hvoraf de fletse ligger i området Mecklenburgische Seenplatte. I nordøst ligger øerne Rügen og Usedom. Den sydlige og sydvestlige del af Mecklenburg-Vorpommern er dækket af store skovområder. Delstaten er stærkt præget af landbrug som er den vigtigste industri. I den nordlige del af delstaten er der større industrivirksomheder.

Den egentlige Mecklenburg-Vorpommern blev besat af Sovjetunionen i 1945 og blev i 1946 lagt sammen med den del af Pommern der tilfaldt Tyskland. I 1952 blev delstaten opløst af DDR regeringen og inddelt i tre distrikter, Rostock, Schwerin og Neubrandenburg. I 1990 blev Mecklenburg-Vorpommern gendannet og blev en af ​​de fem nye stater som en del af det samlede nye Tyskland.

Om Tyskland

Der er ikke noget med at gemme sig fra fortiden i Tyskland. Du kan besøge museer og fortidslevn, der giver et ærligt indblik i Anden Verdenskrig, og derefter nyde charmen på friluftsmarked i Bayern.

Vil du gerne udforske bjergene? Tyskland byder på mange muligheder for at hike, cykle og sejle for dem, der gerne vil have, at udendørs eventyr skal være en del af ferien. Tag ud og gå på opdagelse i nogle af de mange middelalderslotte, der står vagt over det tyske landskab. Far vild langt fra alfarvej, omgivet af marker, og føl den kærlighed, der er gået ind i arbejdet med at dyrke landet. Der er ingen dårlige valg her.

Hvad enten det er et bindingsværkshus på en brolagt gade eller et metropolitisk mesterværk, kan du fordybe dig i det moderne eller det ældgamle og så snuppe et krus øl bagefter. Der er altid en skjult perle at finde et eller andet sted. Tag en tur ned ad floden, nyd en strand oppe nordpå eller indånd den friske bjergluft. I Tyskland kan du vælge én oplevelse eller dem alle sammen og blive rigt belønnet.

Hvilken som helst by kan være den perfekte udgangspunkt for at udforske det meste af landet. Vælg hvilket slags eventyr, du gerne vil have, og gør dig så klar til at pakke til et længere ophold, for der er kun et ord, der rigtig kan beskrive, hvordan en tysk ferie er – fantastisk.

Rejser og ferie i Tyskland

På vores infosider kan du finde praktiske informationer omkring turisme og ferierejser til Tyskland.

Vi omtaler Tysklands mest interessante byer og attraktioner. Under omtalen vil du kunne se gode videoer der fortæller om de enkelte seværdigheder og attraktioner, enten i form af dokumentarprogrammer eller som flotte drone og video optagelser.

Du vil også kunne finde vejrudsigter og valutakurser der opdateres mange gange dagligt.

Under de enkelte destinationer finder du også praktisk rejseinformation, information om helligdage, turistkontor og lokal turistinformation, godt at vide samt fakta om destinationen.

Du vil også kunne finde forskellige rejsetilbud som vi lægger op i det omfang vi bliver opmærksomme på sådanne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here