Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Residenz. er et barokt slot opført i årene 1720 – 1744 under ledelse af Balthasar Neumann, specielt skal fremvæves den fantastiske trappeopgang.

Også to store lofts frescoer af den geniale Giovanni Battista Tiepolo, er værd at fremhæve.

Ideer til at gøre og se i Würzburg

Martin von Wagner museum

Martin von Wagner museum, hvor man kan se billeder strækkende sig fra 1400 tallet frem til nyere tid, derudover findes en mindre antiksamling i...

Festung Marienberg set fra en drone

Festung Marienberg er et 1200 tals slot der er opført ved Main flodens bredder, slottet blev ombygget til renaissancestil i 1600 tallet.
video

Hofkirche, Würzburg

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,766FansLike
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

LÆG ET SVAR