Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Zadar

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Zadar

Zadar, der liggende på ​​Adriaterhavets kyst, er en unik kroatisk by, der ligger mellem Rijeka og Split og ligger på en række øer.

Selve byen har fået meget af sin struktur takket være indsatsen fra det romerske imperium på Julius Cæsars tid, og blev derefter befæstet i løbet af Augustus’ regeringstid. Den vestlige del af byen indeholdt mange af de typiske strukturer, som du ville se i en romersk by bebyggelse, men de eneste dele, der er bevaret i dag, er dele af akvædukten og forummet, som er det største i denne del af Europa.

Se to fantastiske eksempler på offentlig kunst

Noget af det første du skal gøre i Zadar, er at se på to af verdens mest fantastiske stykker offentligt udstillet kunst. Dette er ikke en overdrevet beskrivelse, og selvfølgelig er al kunst subjektiv, men her er de to tilbud:

  • Havorgelet: Med orgelpiber, der er placeret under trin, der fører ud i Adriaterhavet, spiller rytmen af bølgerne bogstaveligt talt en musikalsk melodi. Som bølgerne vokser i størrelse, skifter lydene fra en let brummen eller hvisken til et bragende crescendo, som man ville høre under messen i en stor katedral. Det er et populært sted på grund af de smukke udsigter, der omgiver det, så sørg for at være tålmodig, når folk samles omkring dig på trappen.
  • Solens Hilsen: Dette er et fint kompliment til orgelets lyde og skaber en visuel lys udstilling, der pulserer i takt til bølgerne. Kunstværket oplader sig selv gennem solenergi hele dagen, så lyset kan pulsere hele natten, hvilket skaber et naturligt, harmonisk flow med livet selv. Alt i alt er værket er absolut storslået!

Når du har nydt din tid med disse offentlige kunstværker, anbefaler vi at tage til det Antikke Glasmuseum. Det er en af ​​verdens største samlinger af romersk glas, og det har til huse i Cosmacendi Paladset fra det 19. århundrede, der har udsigt over havnen. Du vil endda se, hvordan artefakterne blev fundet og lære at lave antikke glas selv, hvis du har lyst!

Der på en lørdag? Så gå til marked i den gamle by!

En tur i den gamle by er altid fantastisk, fordi det giver de besøgende et indblik i historien med en smule moderne bekvemmelighed. For en ekstra dosis lokal kultur, gå ned på det gamle torv, hvor det gamle forum ligger, for at opleve lørdagsmarkedet. Der er friske råvarer i stor overflod, og du skal sørge for at tage nogle lokale asparges med til et måltid senere på dagen. Mange sælgere byder på smagsprøver, og der tales overvejende engelsk, så det er altid muligt at forhandle sig frem til en fair deal. Når du ser priserne, vil du muligvis slet ikke føle, at du behøver at forhandlet overhovedet!

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zadar Tourist Information

Jurja Barakovića 5
23000 Zadar

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zadar
clear sky
29.3 ° C
29.3 °
29.3 °
45 %
3.1kmh
0 %
tirs
28 °
ons
27 °
tors
29 °
fre
27 °
lør
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #zadar #izadar #visitzadar #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her