Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Zagreb

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Zagreb

Zagreb er den største by i Kroatien, og den er unik, fordi den er delt op i 17 forskellige bydele. Den er hovedsæde for alle de kroatiske regeringsmedlemmer, og tilbyder både lokalbefolkningen og besøgende moderne kosmopolitisk lyksalighed.

Byen er oprindelig grundlagt i det 1. århundrede, og blev i begyndelsen kun opdelt i to bydele: én for dem med religiøse erhverv og den anden for landmænd og købmænd. I dag har den effektivt overvundet mange af krigens ar for at give dig et uforglemmeligt ophold, hvor du får lejlighed til at opleve det autentiske Kroatien.

Museum of Broken Relationships

Museum of Broken Relationships, som er lunefuldt, kreativt og sjovt, vandt i 2011 Kenneth Hudson Prisen for at være det mest innovative museum i hele Europa. På dette museum er der ingen historie – kun biografi. Mange sammenligne oplevelsen med at åbne en roman og læse den, men på museet går du i stedet gennem udstillingerne og oplever selv siderne. Det er hjerteskærende og rørende på samme tid, og du vil værdsætte de forhold, du har, lidt mere efter at have oplevet dette museum. Glem ikke at snuppe en kop kaffe på vej ud!

Gå ikke glip af Maksimir Park og Zoo

Du kan tage med sporvogn til Maksimir Park fra byens centrum, men faktisk er det kun omkring 40 minutters gang til parken, så hvorfor ikke gå? Den er bygget i det 18. århundrede, og der er 6 søer og svaner i massevis, der venter på din ankomst. Snup en bid at spise på en af turistcaféerne og sørg for at more dig over meerkattene i den zoologiske have. Det er et af de bedste steder, man kan finde til bare at komme lidt væk, slappe af og skubbe dagens bekymringer til side. Lej en cykel eller læs en bog eller gå ganske enkelt en tur – du vil elske chancen for at komme væk og ønsker at gøre det mere, når du ser Maksimir Park med egne øjne.

Mor dig på Medvednica Bjerget

Når du har brugt et stykke tid i Zagrebs urbane center, vil du uvægerligt ønske at slippe derfra for en stund. Når du er klar til at gøre dette, så tag til Medvednica Bjerget. Spis frokost på en af restauranterne, og tag så dit kamera og få dig en afslappet eftermiddagsspadseretur på en af ​​de mange stier, der findes der. Gå heller ikke glip af skiløb og snowboarding i vintersæsonen. Slap af, nyd naturen og de smukke udsigter, som en tur på bjerget kan tilbyde. En tur til Medvednica Bjerget er en dejlig dagstur, som du ikke vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zagreb Tourist Information

Trg bana J.Jelačića 11
10000 Zagreb

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Zagreb

Zagreb turistinformation Hotel & Apartment Zagreb Zagreb Julemarked Zagreb, Kroatiens hovedstad, ligger kun 200 km fra Trieste og grænsen til Italien og godt 300 km fra Wien...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Zagreb Boutique & Luksushoteller

#Zagreb Zagreb Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Zagreb Kroatiens hovedstad kan ikke beskrives i nogle få sætninger. Zagreb...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Donji grad
clear sky
20.2 ° C
20.5 °
19.1 °
53 %
2.6kmh
0 %
man
25 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
27 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Bedste seværdigheder i Zagreb

Zagrebs katedral, Kaptol

Katedralen med dens tvillingespir er byens bedst kendte vartegn. Den oprindelige katedral er fra 1217, mens katedralens nuværende udseende er fra 1906. Ved siden af katedralen finder du Ribnjak parken som er en park i engelsk stil med eksotiske planter, skulpturer og legeplads.

Markuspladsen og Markuskirken

På centrum af Markuspladsen ser du Markuskirken der er kendt for de farverige tagsten, der viser våbenskjoldet for henholdsvis Kroatien og Zagreb. Markuskirken blev opført i 1499.

Den gamle byport

I den del af Zagreb der hedder øvre by ligger den gamle byport på Radićeva gaden. I Zagreb er dette er helligt sted for jomfru Maria (Kamenita Vrata). Hvis du tænder et lys her vil de lokale mene at vide at dine ønsker vil gå i opfyldelse.

Trg kralja Tomislava

Kong Tomislav pladsen ligger lige uden for hovedbanegården, en meget smuk plads med masser af træer, blomsterbede og springvand der omgiver den store rytterstatue forestillende Kong Tomislav

Trg maršala Tita

Marskal Tito pladsen er en af de største pladser i Zagreb, pladsen er domineret af det kroatiske nationalteaters bygning

Bedste museer i Zagreb

Museum of Broken Relationships

Hvad er der tilbage efter en skilsmisse ? I dette interessante og unikke museums permanente udstilling har du mulighed for at opleve en følelsesmæssig rejse gennem minder og rester af kærlighedsforhold der ikke holdt i længden. Museet vandt i 2011 prisen, Kenneth Hudson Award, som det mest innovative museum i Europa.

Muzej prekinutih veza
Sv. Ćirila i Metoda 2
Website

Mimara Museum

Her kan du se omkring 3.700 kunstværker der er doneret af Ante Topić Mimara. Og det er ikke hvem som helst der er at finde blandt kunstnere på udstilling her. Raffaello, Veronese og Caravaggio er blandt de bedst kendte italienske kunstnere repræsenteret. Rembrandt, Rubens og Van Dyck er repræsenteret i den hollandske / flamske del af udstillingen. Spanske navnte tæller blandt andet Velasquez, Murillo og Goya. Kendte franske kunstnere på udstilling tæller Corot, Manet, Renoir og Degas

Muzej Mimara
Trg Franklina Delanoa Roosevelta 5
Website

Arkæologisk museum

Museet har mere end 400.000 genstande. Den mest berømte samling på museet er den egyptiske samling. Her kan du se Zagreb-mumien og bandager med den ældste etruskiske inskription i verden (Liber Linteus Zagrabiensis). En stor del af museets samlinger omhandler (naturligvis) monumenter og artifakter der stammer den romerske periode.

Arheološki Muzej
Trg Nikole Šubića Zrinskog 19
Website

Zagreb kunst pavillon

Oprindeligt opført til Millennium udstillingen 1896 i Budapest, hvorefter konstruktionen blev transporteret til Zagreb og opført som permanent pavillon. Dette udstillingskompleks er en af de kendte seværdigheder i Zagrebs centrum.

Umjetnički paviljon u zagrebu
Trg Kralja Tomislava 22
Website

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #zagreb #izagreb #visitzagreb #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her