Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Zaragoza

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Zaragoza

Når folk tænker på Zaragoza, er det første, man tænker på, Fiestas del Pilar, som er en af ​​de mest berømte festivaler i hele landet. Den er opkaldt til ære for byens skytshelgen, og festivalen finder sted i løbet af ugen den 12. oktober, og der afholdes en række konkurrencer, messer og arrangementer i hele byen.

Med romersk, arabisk og iberisk indflydelse, der alle har et sted her, vil du opdage, at der er et væld af eventyr i Zaragoza der bare venter på, at du skal nyde det.

Aljaferia er det befæstede middelalderlige islamiske palads der blev bygget i det 11 århundrede og afspejler den sande rigdom, regionen opnåede. Det er et af Spaniens fineste bygningsværk fra æraen, og selvom der er andre der overgår det, er der en sand følelse af stolthed, du vil føle, når du ser de indviklede arbejder der er indeholdt i befæstningerne.

Da romerne erobrede området fra ibererne bosatte de sig et sted kaldet Caesaragusta så deres veteraner fra de kantabriske krige ville have et sted at bosætte sig. Det var en stærk placering for det romerske imperium fra tidspunktet for dets grundlæggelse omkring 25 f.Kr. og bosættelsen så aldrig tilbagegangen som andre romerske bosættelser, da imperiet gik i opløsning omkring det 5. århundrede. Goterne overtog området fredeligt og dette har betydet en række ruiner for æraen, især det romerske teater med at forblive forholdsvis intakte.

La Seo katedralen er også på toppen af ​​listen over oplevelser på grund af dens rødder i det gamle romerske forum. Katedralen er en del af det større UNESCO World Heritage Site i Zaragoza. Arkitekturen er fantastisk og håndværket er visuelt fantastisk – det er værd at rejse for, helt for sig selv!

Hvis du vil nyde smagen af Zaragoza, så vil den aragonsk inspirerede menu på El Rincon de Aragon være stedet at spise. De gør noget helt særligt med lammeretter der, komplimenteret af en fantastisk kartoffel pynt.

For en mere international oplevelse er der også en fremragende gastropub i Zaragoza, Mery Limon, og menuen her er opdelt i tre forskellige dele. Der er også en daglig menu, med det bedste fra det spanske køkken, men hvis du vil have en smag af New York, mens du er i Zaragoza, kan du også få det her.

Rejser til Zaragoza, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Zaragoza og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zaragoza Tourist information

Plaza Cesar Augusto 1
Zaragoza

T: +34 976 201 200

www: Website Link

Turismo Aragonés

Aenida Pablo Ruiz Picasso 63-A
3ª Planta, Oficina 3-D
50018 Zaragoza

T: +34 976282181

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zaragoza
clear sky
19.3 ° C
20 °
18.8 °
39 %
0.9kmh
0 %
man
29 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
25 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zaragoza #iZaragoza #VisitZaragoza #Aragon #RinconesSingulares #CercadeCasa #MuéveteconResponsabilidad #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her