Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Zivogosce

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Zivogosce

Zivogosce ligger ved den smukke Adriaterhavskyst ved foden af ​​Biokovo bjerget og er det ideelle sted til en familieferie eller en romantisk ferie for par. Zivogosce består af tre mindre landsbyer Mala Duba, Blata og Porat, og er let tilgængelig fra byen Makarska. Området er en del af den berømte Makarska Riviera og kan prale af nogle af de mest fantastiske strande, der findes i Europa.

Det franciskanske kloster i Zivogosce blev grundlagt i 1616 og var områdets åndelige center med et omfattende bibliotek og værdifulde kunstværker. Du kan stadig besøge klosteret for at beundre det barokke alter og møbler samt biblioteket og dets omfattende arkiver.

Området har cirka 6 kilometer smukke uspolerede strande, nogle er med småsten, andre med sand, men alle er betagende smukke. Adriaterhavet er rent, varmt og uforurenet. Der er flere nøgenbadestrande omkring Zivogosce, og det er nemt at finde afsondrede steder til svømning og solbadning væk fra de mere turistede områder.

Bortset fra svømning, dykning og snorkling i det klare Adriaterhav er der masser af spændende udendørs aktiviteter omkring Zivogosce som du kan prøve, for eksempel parasailing, jetski, cykling og meget mere.

Der er masser af udsøgte spisesteder i og omkring Zivogosce og langs den kroatiske kyst. I og omkring Zivogosce findes adskillige caféer, restauranter og barer. Du kan nyde lækker friskfanget fisk og skaldyr samt mange andre klassiske middelhavsretter serveret i naturskønne omgivelser.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Zivogosce Tourist Information

Porat 87
21329 Živogošće

T: +385 (0)21 627 077
F: +385 (0)21 627 077
E: tzm-zivogosce@st.t-com.hr

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Podgora
overcast clouds
20.3 ° C
20.3 °
19.6 °
63 %
0.9kmh
100 %
søn
23 °
man
22 °
tirs
24 °
ons
25 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zivogosce #iZivogosce #visitZivogosce #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her